Kuruluş Osman'da şok gelişme! Osman Bey’in hedefi şaşırttı!

5. sezonuyla da reyting zirvesini koruyan ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman’da bu hafta zarflar yeniden dağıtılıyor. Osman Bey’in hedefinde kim var? Malhun Hatun'un rüyası nelerin habercisi?

Kuruluş Osman'da şok gelişme! Osman Bey’in hedefi şaşırttı!
Kuruluş Osman'da şok gelişme! Osman Bey’in hedefi şaşırttı!
GİRİŞ 06.02.2024 21:33 GÜNCELLEME 06.02.2024 21:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman'ın 7 Şubat Çarşamba akşamı 20:00'de yayınlanacak olan 147. Bölümünde Osman Bey, Kite Kalesi için fetih hazırlıkları yapıyor. Malhun Hatun’un rüyası ise dikkat çekiyor. Orhan ve Holofira aşkı yine bir sınavdan geçiyor. Alaeddin ve Gonca ikilisini de sert bir yüzleşme bekliyor. İşte, Kuruluş Osman’ın yeni bölümüne ilişkin detaylar!

Şahane Hayatım dizisinde oyuncu krizi! Seyirciyi ayağa kaldırdı...Şahane Hayatım dizisinde oyuncu krizi! Seyirciyi ayağa kaldırdı...

Survivor’a polis baskını! Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi…Survivor’a polis baskını! Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi…

KURULUŞ OSMAN 147. BÖLÜM

Yakup Bey'i vuranların Türkler'in kendi aralarında çatışma çıkarmasını istediğinin farkında olan Osman Bey, Yakup Bey'i aslında kimin vurduğunu bulabilecek midir?

Osman Bey'in mevcut iki yeni düşmanı daha olmuştur. Biri Taceddin Noyan diğeri ise Roma'nın Celladı! Tekfurlar'ın da bunu fırsat bilerek kendisine başkaldıracağının farkında olan Osman Bey ne gibi bir plan yapacaktır?

OSMAN BEY'İN YENİ HEDEF KALESİ

Osman Bey'in yeni hedefi Kite Kalesi'dir. Osman Bey, Kite Kalesini fethetmek için nasıl bir yol izleyecektir?

MALHUN HATUN'UN RÜYASI!

Malhun Hatun'un gördüğü bir rüya kafaları bulandırmıştır. Hac yoluna çıkıp çıkmamak konusunda kararsız kalmıştır. Malhun Hatun bu rüyadan sonra ne yapacaktır?

SAADET HATUN VE BALA HATUN BARIŞACAK MI?

Saadet Hatun, Bala Hatun'dan hellalik almak ister. Saadet Hatun duygularında içten midir? Germiyan ve Kayı arasındaki buzlar tamamen eriyip yumuşayacak mıdır?

ALAEDDİN BEY'İN HÜSRANI

Gonca'nın çaşıtlık ettiğini öğrenen Alaeddin Bey çok öfkelenmiştir. Gonca ile yüzleşir ve ona çok sert konuşur. Gonca ve Alaeddin ikilisini neler beklemektedir?

ORHAN VE HOLOFİRA'NI NELER BEKLİYOR?

Orhan Bey, kendilerinden yardım isteyen Elçim Hatun'la birlikte vazifededir. Elçim ve Orhan'ı gören Holofira büyük bir hayal kırıklığı yaşarken Orhan ona hakikati açıklayabilecek mi?

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Kassam 2 ay önce Şikayet Et
    Bu dünyanın en şahane dizisidir ''Kuruluş Osman'' ...oyuncuların hepsine sarılasım geliyor...bu duygular,sevgiler,bu olağanüstü ahlak,saygı,davasına milletine namusuna tutkunluk...mest ediyor beni...Çarşambaları iple çeken tek ben miyim ???
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...