Şahane Hayatım dizisinde oyuncu krizi! Seyirciyi ayağa kaldırdı...

Sıra dışı konusu ile ilgi odağı olmayı başaran Şahane Hayatım dizisi, izleyicisini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Başrollerinde Hilal Altınbilek, Onur Tuna ve Yiğit Özşener gibi başarılı isimler yer alıyor. Şahane Hayatım'ın son yayınlanan bölümünde ise beklenmedik bir ayrılma yaşandı...

Şahane Hayatım dizisinde oyuncu krizi! Seyirciyi ayağa kaldırdı...
Şahane Hayatım dizisinde oyuncu krizi! Seyirciyi ayağa kaldırdı...
GİRİŞ 03.02.2024 14:11 GÜNCELLEME 04.02.2024 01:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şahane Hayatım dizininin başarılı kadrosunda Sumru Yavrucuk ve Ece Uslu gibi pek çok eski yüzlerden isimler de yer alıyor. Dizide Ece Ağazade rolünü üstlenen Ece Uslu, son yayınlanan bölümle projeden ayrıldığını duyurdu. Seyirciyi üzen bu ani karara hemen tepkiler yağmaya başladı. 

Jessica May'dan Türkiye ile ilgili çarpıcı açıklamalar! 'Türkiye beni kızı olarak gördü'Jessica May'dan Türkiye ile ilgili çarpıcı açıklamalar! "Türkiye beni kızı olarak gördü"

Kim Milyoner Olmak İster'de akılalmaz hata! Soru yanlış iddiası...Kim Milyoner Olmak İster'de akılalmaz hata! Soru yanlış iddiası...

Hilal Altınbilek'in oynadığı Şebnem karakterinin akıl hocası olarak diziye katılan Ece Uslu Şahane Hayatım dizisinde ayrıldığını duyurdu. Rolü için açıklamada bulunan Uslu, "Ece Ağazade benim çok keyif aldığım bir karakter oldu. Sizler de çok sevdiniz biliyorum, aldığım yorumlarda gördüm hepsini. Tek bir kötü yorum yoktu. Ne mutlu!" ifadelerini kullandı.

Ozan Güven’in şiddet davasında son durum! Adli Tıp Kurumu darp raporu çıktı!Ozan Güven’in şiddet davasında son durum! Adli Tıp Kurumu darp raporu çıktı!

Bakanlık devreye girdi! Müge Anlı programında kan dondurucu olay!Bakanlık devreye girdi! Müge Anlı programında kan dondurucu olay!

ŞAHANE HAYATIM'DAN AYRILINCA TEPKİ YAĞDI!

Şahane Hayatım dizisinde gerçekleşen beklenmedik bu ayrılmadan sonra izleyici hareket geçti. Ece Uslu'ya diziye girdiği andan itibaren övgü dolu yorumlar vardı. İzleyiciler sosyal medya hesaplarından, Ece Ağazade karakterinin diziden ayrılmaması için yorum yağmuruna tuttular.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Bir vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Milletin ne vaziyette olduğunu anlamak istiyorsanız televizyonda ne izlediğine bakın yeter Türkiyede. Millet kudurmuş.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off hattı ve düşen son takım belli oldu!
Merkez Bankası raporunda asgari ücret ayrıntısı