Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu'na ortalığı kasıp kavuracak transfer! Sahalara döndü

Kuruluş Osman’ın Turgut Bey’i Rüzgar Aksoy’un başrolünü üstleneceği Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu dizisi TRT1 ekranlarında yayın hayatına merhaba demeye hazırlanıyor.

Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu'na ortalığı kasıp kavuracak transfer! Sahalara döndü
Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu'na ortalığı kasıp kavuracak transfer! Sahalara döndü
GİRİŞ 11.03.2024 10:15 GÜNCELLEME 11.03.2024 10:15
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kamil Aydın’ın yönetmenlik koltuğunda oturacağı TRT1 dizisi Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu için geri sayım resmen başladı. Aziz Mahmud Hüdayi’nin hayat hikayesinin gözler önüne serileceği proje, Ramazan ayında izleyici kitlesiyle buluşacak.

İsa Yıldız’ın senaristliğini üstlendiği, hem kadrosuyla hem oyuncu kadrosuyla dizi tutkunlarını ekran başına kilitleyecek olan Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu dizisine sürpriz bir isim transfer edildi.

2021 – 2023 arasında Kuruluş Osman’da rol aldığı ‘Turgut Bey’ karakteriyle hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Rüzgar Aksoy, TRT1’in yepyeni dizisi Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu dizisiyle el sıkıştı.

Teşkilat’a Diriliş Ertuğrul’un unutulmazı Ali Burak Ceylan geliyor! Kötü adam Dani olacakTeşkilat’a Diriliş Ertuğrul’un unutulmazı Ali Burak Ceylan geliyor! Kötü adam Dani olacak

Yeni rolüyle şimdiden tüm dikkatleri üzerine çeken Aksoy, yine TRT1 dizisi olan Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinde de ‘Mimberci Hasan’ karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşmuştu.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    TRT inşallah terafi namazını göz önüne alarak yayın saatini o na göre yapar inşallah
    Cevapla
  • öneri 2 ay önce Şikayet Et
    bir tane osmanlı sosyal hayatını konu alan dizi yapın. emri bil marufnehyi anil münker emrine göre yaşayan dürüst ahlaklı namuslu dindar çalışkan osmanlı dizisi yapılsa çok iyi olur. toplumda ailede yaşanan sıkıntıların çözüldüğü hakkın hukukun gözetildiği yardımlaşmanın eğitimin kültürün el sanatlarının nişan düğün törenlerin işlendiği
    Cevapla
  • AYRANMEN 2 ay önce Şikayet Et
    bu adam şuan kirli Sepeti diye bir dizide başrolde oynuyor Fox Tv'de hemde
    Cevapla
  • ...... 2 ay önce Şikayet Et
    Herkese Başrol Verilmemeli İpini Koparan Başrol oluyor. Türk Dizi Kalitesi Yerlerde Sürünüyor
    Cevapla
  • Fenerbahçe 2 ay önce Şikayet Et
    Ramazan ayında değil de normal yayın hayatı oksa daha güzel olur. Ramazan ayında bu diziyi izleyecek kitle teravih namazında oluyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti yerel seçimlerde neden oy kaybetti? İşte en çok verilen cevap
Hamas: İsrail'in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu