Gönül Dağı 131.bölüm fragmanı: Çiçeği burnunda çiftten heyecanlandıran hamle! Çok sevildi

Sevdanın ilmek ilmek, emek emek işlendiği Gönül Dağı 131.bölüm fragmanında Taner ve Selma'nın düğün sonrası birbirine söylediği sözler içleri sımsıcak etti.

GİRİŞ 15.03.2024 09:08 GÜNCELLEME 15.03.2024 09:08

Her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyenler tarafından büyük bir hayranlıkla seyredilen Gönül Dağı 131.bölüm fragmanında yürekleri ısıtan sahneye yer verildi. Saadet dolu beraberliklerini evlilikle taçlandıran Taner ve Selma'nın düğün sonrası birbiri için kullandıkları cümleler seyircileri derinden etkiledi.

TRT1'in yeni dizisi Aziz Mahmud Hüdayi Aşkın Yolculuğu ortalığı kasıp kavurmaya geliyor!TRT1'in yeni dizisi Aziz Mahmud Hüdayi Aşkın Yolculuğu ortalığı kasıp kavurmaya geliyor!

Taner, 'Sen benim yarım kalan yanımsın, sen benim kalbimsin' derken Selma ise 'Sen benim en içli duam, en korunaklı kuytumsun. Sonsuza kadar bitmesin' diyerek duygularını içtenlikle dile getirir.

Survivor All Star'la yollarını ayırıyor mu? Acun Ilıcalı'nın yarışmasındaki son durumu...Survivor All Star'la yollarını ayırıyor mu? Acun Ilıcalı'nın yarışmasındaki son durumu...

Yahya Samancı'nın yönetmenliğini, Ferhat Eşsiz'in ise yapımcılığını üstlendiği, 17 Ekim 2020'den bu yana yayın hayatına hız kesmeden devam eden Gönül Dağı 131.bölümüyle 16 Mart Cumartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1'de yayına girecek.

Now TV'nin Kızıl Goncalar'ı yayından kaldırılacak mı? Yapımcısı son noktayı böyle koydu!Now TV'nin Kızıl Goncalar'ı yayından kaldırılacak mı? Yapımcısı son noktayı böyle koydu!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Guterres: Refah'a yapılacak bir saldırı insani bir kabus olacaktır
Anayasa Hukukçusu uyardı! Bu hata tekrar yapılmamalı