TRT1 dizisi Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu'nda o görüntüler sosyal medyayı salladı!

Konusuyla ve kadrosuyla izleyenlerin tüm dikkatini ve ilgisini üzerine çekmeyi başaran Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu ekran macerasına ilk adımı attı.

GİRİŞ 12.03.2024 14:51 GÜNCELLEME 12.03.2024 14:51
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Etkileyici hikayesi ve muhteşem oyuncu kadrosuyla Ramazan boyunca TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Bozdağ Film imzalı Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu, yayınlanan fragmanıyla dikkatleri üzerine çekti.

Survivor All Star'la yollarını ayırıyor mu? Acun Ilıcalı'nın yarışmasındaki son durumu...Survivor All Star'la yollarını ayırıyor mu? Acun Ilıcalı'nın yarışmasındaki son durumu...

Dizinin merakla beklenen ilk bölümü, 11 Mart Pazartesi tarihinde saat 23:45’te TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluştu. Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu içerdiği duygu yüklü sahneleri ve güçlü hikayesiyle izleyicilerin kalbine dokunacak. Sosyal medyada şimdiden konuşulan Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu dizisi, hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Gönül Dağı 131.bölüm fragmanı: Taner ve Selma'dan hayran bırakan hamle! Düğün sonrası...Gönül Dağı 131.bölüm fragmanı: Taner ve Selma'dan hayran bırakan hamle! Düğün sonrası...

AZİZ MAHMUD HÜDAYİ AŞKIN YOLCULUĞU'NDA NELER OLACAK?

Mahmud, kadı naibi olarak atandığı Bursa’ya ailesi ile birlikte yerleşir. Adalet konusunda taviz vermeyen Mahmud’u önemli sınavlar beklemektedir.

Yönetmenliğini Kamil Aydın’ın üstlendiği, senaryosunu İsa Yıldız, Uhud Tekin ve Abdülselam Durmaz’ın kaleme aldığı dizinin başrolünü Rüzgar Aksoy üstlenirken, dizinin kadrosunda ayrıca Cem Kurtoğlu, Duygu Gürcan, Hakan Örge ve Tuğba Melis Türk gibi başarılı isimler yer alıyor.

Now TV'nin Kızıl Goncalar'ı yayından kaldırılacak mı? Yapımcısı son noktayı böyle koydu!Now TV'nin Kızıl Goncalar'ı yayından kaldırılacak mı? Yapımcısı son noktayı böyle koydu!

Merakla beklenen ‘Aziz Mahmud Hüdayi: Aşkın Yolculuğu’ 11 Mart Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 23:45’te TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    21:00 de olmalı dizi
    Cevapla
  • Avşar 1 ay önce Şikayet Et
    O saatte kaç kişi izleyebilir ki? Yazık oldu diziye, artık tekrarına bakacaz. İnşallah
    Cevapla
  • DURSUN 1 ay önce Şikayet Et
    Güzel bir dizi ama iftar saatine koysaydınız milyonlar izlerdi
    Cevapla
  • SERKAN 1 ay önce Şikayet Et
    Güzel bir yapıt fakat yayınlanma saatini biraz daha erkene almak daha uygun olmaz mıydı?
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    sabaha karşı 4 olsa daha iyi hiç değilse sahurda izlenir gece 12 ney ya diziyi yapanların emeklerine yazık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
Kira getirisin de zirveye oturdular! İşte getirisi en yüksek olan iller...