Survivor All Star'a elveda mı diyecek? Acun Ilıcalı konuşmasıyla son noktayı resmen koydu

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor All Star programının öne çıkan yarışmacılarından bir tanesi olan Nagihan Karadere'nin akıbeti netlik kazandı.

Survivor All Star'a elveda mı diyecek? Acun Ilıcalı konuşmasıyla son noktayı resmen koydu
Survivor All Star'a elveda mı diyecek? Acun Ilıcalı konuşmasıyla son noktayı resmen koydu
GİRİŞ 13.03.2024 09:01 GÜNCELLEME 13.03.2024 09:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Daha önce Survivor yarışmasının 2016, 2018, 2022 sezonunda kıran kırana performans sergileyen ve 2024 sezonunda da kadroda yer alan Nagihan Karadere'nin son durumu kesinliğe kavuştu. Ciddi bir sakatlık geçiren ve bu nedenle adada zor günler yaşayan Nagihan Karadere'nin Survivor All Star programıyla yollarını ayırıp ayırmayacağı belli oldu.

Now TV'nin Kızıl Goncalar'ı yayından kaldırılacak mı? Yapımcısı son noktayı böyle koydu!Now TV'nin Kızıl Goncalar'ı yayından kaldırılacak mı? Yapımcısı son noktayı böyle koydu!

''KABUSLA UYANIYORUM''

Akşam'da yer alan habere göre konseyde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen ve gözyaşlarına hakim olamayan Nagihan Karadere, "Duygularımı tarif edemiyorum. Hiç bu kadar kötü olduğumu da hatırlamıyorum. Ne konuşacağımı da bilmiyorum ama o kadar çok kötü günler geçirdim ki toparlayamıyorum. Uyumaya çalışıyorum, uyuyorum. Kabusla uyanıyorum. Şaka olsun diyorum ama ayağıma bakıyorum, düzelir mi acaba diyorum. Çaresizlik kadar kötü bir şey olamaz. Savaşın tam ortasındayım ama hiç daha önce yaşamadığım bir sakatlık ile baş başayım." ifadelerini kullandı.

Gönül Dağı 131.bölüm fragmanı: Taner ve Selma'dan hayran bırakan hamle! Düğün sonrası...Gönül Dağı 131.bölüm fragmanı: Taner ve Selma'dan hayran bırakan hamle! Düğün sonrası...

Nagihan Karadere'nin sağlık durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulunan ünlü medya Patronu Acun Ilıcalı ise, "Dizindeki hasarın boyutu şu; İç yan bağ yırtığı var. Ön çapraz bağ yırtığın var. Dış menisküs yırtığın var. Şimdi sana durumu şöyle anlatayım. Buradan bir operasyon geçirmen gerekiyor ancak bu operasyonu erteleme şansın var. Operasyonu sezon sonu da geçirebiliyorsun ancak bu hasarla doktorumuzun bu konudaki yorumu yarışlarda başarılı olma şansın pek yok. Bu kişiden kişiye değişebilen bir durum. Üst adele grubun sağlamsa sana yarışma şansı verebilir ancak eskisi gibi olma şansını bir mucize görüyor." açıklamasında bulundu.

NAGİHAN KARADERE, SURVİVOR'DAN AYRILACAK MI?

Sağlık durumunun açıklamasının ardından Karadere, "Eğer ayrılır gidersem hep o an hafızamda olacak ve değiştirmeye çalışacağım hafızamda ama olmayacak bir türlü düzeltemeyeceğim ve bir ömür o travma ile yaşamak istemiyorum. Burayı ve sizleri çok seviyorum. En azından doktorumuzun kontrolünde kendimi denemek istiyorum ama zorlamadan, riske atmadan. Çünkü sağlık her şeyden önemli. Sevenlerimi üzmek istemiyorum. Buradan çekip gitmek en kolayı ancak mücadele etmek en zoru. Ondan varımı, yokumu ortaya koyup doktorumla beraber parkura geri dönmek istiyorum. Olursa olur. Olmazsa da hızlı bir şekilde Türkiye'ye dönüp ameliyatımı olmak istiyorum." dedi.

Nagihan'ın isteği kabul edildi. Yarışmacı Survivor'da yer almaya devam edecek

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • NEBULA 1 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM kainattaki zerrelerin adedi kadar YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET ALLAH kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ALLAH kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ALLAH kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ALLAH kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ALLAH kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR
    Cevapla
  • Tiger3 1 ay önce Şikayet Et
    Bu kafa ile çok yaşamazsın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mehmet Şimşek ve kredi iddiaları sonrası IMF'den Türkiye açıklaması
Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı!