Kızıl Goncalar dizisi bitirilecek mi? Tüm gözler yapımcının aldığı karara çevrildi!

Başrollerini Özgü Namal ve Özcan Deniz'in üstlendiği Kızıl Goncalar'ın final mi yoksa sezon finali mi yapacağı akıllarda soru işareti bıraktırmıştı. Yapımcısı gerçekleştirdiği açıklamayla seyircilerin merak ettiği konuya son noktayı koydu.

Kızıl Goncalar dizisi bitirilecek mi? Tüm gözler yapımcının aldığı karara çevrildi!
Kızıl Goncalar dizisi bitirilecek mi? Tüm gözler yapımcının aldığı karara çevrildi!
GİRİŞ 16.03.2024 10:01 GÜNCELLEME 16.03.2024 10:01

Tarikat mensuplarının ve Seküler bir ailenin kesişen hayatlarını gözler önüne seren Kızıl Goncalar dizisinin akıbeti resmen belli oldu. 18 Aralık'tan beri Now TV ekranlarında yayın faaliyetini sürdüren Kızıl Goncalar'ın sezon finali mi yoksa final mi yapacağı duyuruldu.

Survivor All Star'la yollarını ayırıyor mu? Acun Ilıcalı'nın yarışmasındaki son durumu...Survivor All Star'la yollarını ayırıyor mu? Acun Ilıcalı'nın yarışmasındaki son durumu...

Alınan karar göre ikinci sezonda da ekranlarda varlık gösterecek olan Kızıl Goncalar dizisinin Haziran ayında sezon finali yapacağının bilgisine ulaşıldı. Faruk Turgut'un yapımcılığını üstlendiği Gold Film imzalı Kızıl Goncalar dizisi yaz boyunca vereceği aranın ardından Eylül ayında macerasına kaldığı yerden devam edeceği öğrenildi.

Gönül Dağı 131.bölüm fragmanı: Taner ve Selma'dan hayran bırakan hamle! Düğün sonrası...Gönül Dağı 131.bölüm fragmanı: Taner ve Selma'dan hayran bırakan hamle! Düğün sonrası...

Ömür Atay ve Özgür Sevimli'nin yönettiği, Şükrü Necati Şahin, Melih Özyılmaz ve Ceylan Güleç'in senaryosunu yazdığı Kızıl Goncalar her Pazartesi akşamı yayınlanıyor.

TRT1'in yeni dizisi Aziz Mahmud Hüdayi Aşkın Yolculuğu ortalığı kasıp kavurmaya geliyor!TRT1'in yeni dizisi Aziz Mahmud Hüdayi Aşkın Yolculuğu ortalığı kasıp kavurmaya geliyor!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya'dan savaş duyurusu: 4 bölgeyi ele geçirdik! Tam 73 bin...
Kadıköy'de 3 gollü galibiyet! Fenerbahçe pes etmedi