Survivor yıldızının 'Ölmezdik' açıklaması olay oldu! Gözler hemen onun üstüne çevrildi

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'ın iddialı isimlerinden bir tanesi olan Ayşe Yüksel, yarışmacılara adada yemek verilip verilmediği konusuna ilişkin çarpıcı açıklamalara imza attı.

Survivor yıldızının 'Ölmezdik' açıklaması olay oldu! Gözler hemen onun üstüne çevrildi
Survivor yıldızının 'Ölmezdik' açıklaması olay oldu! Gözler hemen onun üstüne çevrildi
GİRİŞ 17.02.2024 20:35 GÜNCELLEME 17.02.2024 20:35
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Televizyon ekranlarının uzun soluklu yarışma programı Survivor'da heyecan hız kesmeden sürüyor. Yarışmacıların her sezon kıran kırana mücadele gösterdiği Survivor'da merak duyulan sorulardan biri yanıt buldu. Programın çok konuşulan yarışmacılarından Ayşe Yüksel katıldığı bir programda adada yarışmacılara yemek verilip verilmediği sorusunu yanıtladı.

Kurtlar Vadisi Kaos devri başlıyor! Necati Şaşmaz, yıllar sonra aynı projeyle dönüyorKurtlar Vadisi Kaos devri başlıyor! Necati Şaşmaz, yıllar sonra aynı projeyle dönüyor

SURVİVOR'UN ESKİ İSMİ 'ÖLMEZDİK' DEYİP GERÇEĞİ ANLATTI!

Bi Başka isimli YouTube kanalına davet edilen ve 2022 sezonunda kıyasıya rekabet eden Ayşe Yüksel, "Adada yarışmacılara yemek veriliyor mu?" sorusunu şu sözlerle yanıtladı:

Oktay Kaynarca'nın dizisine Azerbaycan'dan transfer! Herkesin gözü bir anda ona çevrildiOktay Kaynarca'nın dizisine Azerbaycan'dan transfer! Herkesin gözü bir anda ona çevrildi

"Yemek verilseydi, biz zayıflıktan ölmezdik değil mi? Öyle bir şey yok arkadaşlar. Erzak veriliyor belli bir miktarda, biz o erzakla bir haftayı geçirmeye çalışıyoruz."

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 15
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    boş zaman bunu izlemek
    Cevapla
  • Vatandaş kemal 2 ay önce Şikayet Et
    24 saat canlı yayın yapılsın bence.inanmiyoruz)
    Cevapla
  • Ufuk 2 ay önce Şikayet Et
    Ben şahsen açlığa dayanırım bir çok kişi gibi ama devamlı performans veremem bu insanlar eyvallah sporcuları var normali var ama makine değiller ki en fazla 3performans sonra yataktan kalkamaz hâlde olurlar diye düşündüm ama şu bir gerçek herkes ama herkes cokkk tatttli para kazanıyor
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    iyi de kime ne faydanız var ki
    Cevapla
  • Bir vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    Tüketim medyası
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı