Oktay Kaynarca'nın dizisine tüm ezberleri bozacak isim geliyor! Seyirciler bunu ummuyordu

ATV ekranlarında 2 sezondur aksiyon ve gerilimin ardı arkasının kesilmediği Ben Bu Cihana Sığmazam'a Azerbaycanlı ünlü oyuncu Elşən Orucov transfer edildi.

Oktay Kaynarca'nın dizisine tüm ezberleri bozacak isim geliyor! Seyirciler bunu ummuyordu
Oktay Kaynarca'nın dizisine tüm ezberleri bozacak isim geliyor! Seyirciler bunu ummuyordu
GİRİŞ 16.02.2024 20:15 GÜNCELLEME 16.02.2024 20:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Oktay Kaynarca'nın her Salı akşamı ilgiyle izlenen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'da transferler dur durak bilmiyor. Zengin oyuncu kadrosuyla izleyici kitlesinin tüm dikkatini üzerine çeken diziye bu kez Azerbaycanlı oyuncu transfer edildi.

İlhan Arık, dolandırıcıların yeni kurbanı oldu! 'Hollywood'da yönetmenim' dediler ve...İlhan Arık, dolandırıcıların yeni kurbanı oldu! 'Hollywood'da yönetmenim' dediler ve...

Azerbaycan'ın başkenti Bakü ilçesinde doğan oyuncu dizide Gardaşov'un (Ozan Akbaba) Romanya'da gizli bir merkezde tutulan kardeşi Reşad karakteriyle kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor.

13 Şubat Salı tarihinde ATV'de yayına girecek yeni bölümde seyircisini ağırlayacak olan ünlü isim, Azerbaycan'da birçok önemli projelerde boy gösterdi.

Mustafa Şevki Doğan'ın yönettiği ve Zülküf Yücel ile Zehra Yücel'in yazdığı KYN Yapımevi imzalı Ben Bu Cihana Sığmazam'da heyecan tüm hızıyla sürüyor. Başrollerini Oktay Kaynarca ile Ebru Özkan Saban'ın yer aldığı dizide bu hafta sürpriz gelişmeler yaşanacak.

Gönül Dağı'ndaki veda iddiası seyirciyi derinden sarstı! O isim gerçekten gidiyor mu?Gönül Dağı'ndaki veda iddiası seyirciyi derinden sarstı! O isim gerçekten gidiyor mu?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • ALLAH dostu 2 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM, kainattaki zerrelerin adedi kadar söylüyorum, bundan sonra sadece, SENİN RIZANI, RAHMETİNİ SEVGİNİ HOŞNUTLUĞUNU VE DOSTLUĞUNU KAZANMAK İÇİN YAŞIYORUM. SANA KAVUŞMAK VE HUZURUNA ÇIKMAK İÇİN YAŞIYORUM. YALVARIYORUM ALLAHIM YARDIM ET... SEN NE DERSEN O ALLAHIM, SEN BİLİRSİN ALLAHIM...
    Cevapla
  • MustafaAli 2 ay önce Şikayet Et
    Adam Parasini kazaniyor dizileri ayni tarz ne farkeder halk izliyor
    Cevapla
  • Ersan 2 ay önce Şikayet Et
    Yaw şu Oktay Kaynarca sıktı artık.Dizileri hep aynı tarzda yeter artık.Bence safir dizisine katilsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!