Kurtlar Vadisi Kaos vakti! Necati Şaşmaz tıpkı eski günlerdeki gibi ortalığı kasıp kavuracak

Yılların eskitemediği Kurtlar Vadisi'nde rol aldığı 'Polat Alemdar' karakteriyle özdeşleşen Necati Şaşmaz, söz konusu projenin yeni sezonunun dijital platformda yayınlanacağını izleyenlere duyurdu.

Kurtlar Vadisi Kaos vakti! Necati Şaşmaz tıpkı eski günlerdeki gibi ortalığı kasıp kavuracak
Kurtlar Vadisi Kaos vakti! Necati Şaşmaz tıpkı eski günlerdeki gibi ortalığı kasıp kavuracak
GİRİŞ 21.02.2024 08:56 GÜNCELLEME 21.02.2024 08:57
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Oyunculuk hayatına ilk adımı Kurtlar Vadisi dizisiyle atan ve üslendiği 'Polat Alemdar' karakteriyle milyonların aklına kazınan Necati Şaşmaz'dan hayranlarını heyecanlandıran haber geldi. Uzun yıllardır ekranlardan uzak kalan ve hangi projeyle döneceği sabırsızlık içerisinde beklenen usta isim Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi Kaos'un dijital platformda yayın hayatına başlayacağını açıkladı.

İlhan Arık, dolandırıcıların yeni kurbanı oldu! 'Hollywood'da yönetmenim' dediler ve...İlhan Arık, dolandırıcıların yeni kurbanı oldu! 'Hollywood'da yönetmenim' dediler ve...

2024'te dijital platformda ekran macerasına atılacak olan dizinin başrolünde yine Necati Şaşmaz'ın 'Polat Alemdar' karakteriyle yer alacağının bilgisine ulaşıldı. Tüm bunların yanı sıra Kurtlar Vadisi Pusu'nun devamı niteliğinde olacağı öğrenilen Kurtlar Vadisi Kaos'un, Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen'de yayınlanmaya başlayacağı öne sürüldü.

Survivor'un yıldız ismi 'Ölmezdik' deyip son noktayı böyle koydu! Gerçek ortaya çıktıSurvivor'un yıldız ismi 'Ölmezdik' deyip son noktayı böyle koydu! Gerçek ortaya çıktı

Oyuncu kadrosu şimdilik açıklanmayan Kurtlar Vadisi Kaos'ta Necati Şaşmaz'ın yanı sıra, Erhan Ufak, Serdar Akkaya, Erkan Sever, Hakan Boyav ve Ayşegül Çınar gibi isimlerin yer aldığı iddiası ileri sürüldü.

Gönül Dağı'ndaki veda iddiası seyirciyi derinden sarstı! O isim gerçekten gidiyor mu?Gönül Dağı'ndaki veda iddiası seyirciyi derinden sarstı! O isim gerçekten gidiyor mu?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 46
  • Murat Kaya 2 ay önce Şikayet Et
    Yıllardan beri aynı hikâyeyi duyuyoruz ben yine baslamayacak
    Cevapla
  • Dağdaki Çoban 2 ay önce Şikayet Et
    Kabak tadı verdi artık. Bir başlayamadı gitti.
    Cevapla
  • Osmann 2 ay önce Şikayet Et
    Olacakları film e dönüştürecekler yine
    Cevapla
  • NECATİHAYRANI 2 ay önce Şikayet Et
    uzun zaman oldu heyecanla bekleriz necati şaşmaz yaparsa en iyisini yapar inanıyorum bekliyorum müdavimi seyircisi olmaktan gurur duyarım tez vakitte hayırlısı ile tv kanalında başlanır inşaALLAH
    Cevapla
  • seni uyandiran 2 ay önce Şikayet Et
    polat alemdar bu dictal platform da bakan olmaz ve senin dizi 10 bölüm den sonra çöpe gider ve Acun ilacı is yapılmaz seni rezil yapar ne dedini anlamasın ben bile onu da halan anlamıyorum çünkü komusa bozukluk var onda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fırtına'ya derbide Samsunspor çelmesi!
Aliyev imzaladı... Azerbaycan ile Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme kaldırıldı