Gönül Dağı 127.bölüm 2.fragmanında seyir zevki yaşatacak gelişme! Derin bir oh çektirecek

İzleyenleri keyfini yerine getirecek gelişmelerin yaşandığı Gönül Dağı 127.bölüm 2.fragmanında Taner ve amcaoğulları hayallerini nihayet gerçeğe döktü.

GİRİŞ 17.02.2024 18:06 GÜNCELLEME 17.02.2024 18:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı 127.bölüm 2.fragmanında hayallerinden asla vazgeçmeyen Taner ve amcaoğulları ekran başındakileri gururlandıracak bir başarıya daha resmen imza attı. Yasemin'in yol açtığı büyük krizi atlattıktan hemen sonra faaliyetlerini hızlandıran Taner ve amcaoğulları hayallerini resmen gerçekleştirdi.

Acun Ilıcalı'yı sert sözlerle topa tutmuştu! Hayır dediği Survivor'da yine mi yarışacak?Acun Ilıcalı'yı sert sözlerle topa tutmuştu! Hayır dediği Survivor'da yine mi yarışacak?

Canla başla çalışmalarını yürüten ve bu uğurda denenmedik yol bırakmayan Taner ve amcaoğullarının roketi uçurması Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında tarihi dakikalara sahne oldu.

Emeklerinin karşılığını gören Taner ve amcaoğullarının, roketi uçurduklarını görür görmez mutluluktan ağzı kulaklarına varır. Yaşadıkları bu benzersiz coşkuya tanıklık eden seyirciler ise sosyal medyada onları takdir ettiklerini belirten yorumlarda bulundu.

GÖNÜL DAĞI'NIN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Amcaoğulları kasabalının güvenini tekrar kazanmıştır. İşlerine devam ederken ağıla roket çalışmasıyla ilgili bir profesör ve ekibi gelir. Amcaoğulları yardım isteği karşısında ne yapacaktır?

Selma, roketle ilgili işin içinden çıkamayan Taner'i sürpriz yaparak bir yere götürür. İkili kimi ziyarete gidecektir?

Ramazan, Dişçi Musa'nın evini temizlerken bir kitap bulur. Kitap ne hakkındadır?

Erkan liseden arkadaşı İrem'le görüşmeye başlar. Erkan, İrem'le görüştüğünde ne yapacaktır?

Mevsim, Seyfettin'in aşk ilanına nasıl bir cevap verecektir?

 TRT1'in bomba dizisi Kül Masalı'na Yargı'nın Neva'sı geliyor! Ekranların tozunu atacak TRT1'in bomba dizisi Kül Masalı'na Yargı'nın Neva'sı geliyor! Ekranların tozunu atacak

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Kemalettin 2 ay önce Şikayet Et
    Elon Musk bosa para dokmus space x e bunu anladım ben
    Cevapla
  • Hakan 2 ay önce Şikayet Et
    hayırdır, zoruna mu gitti?
    Cevapla
  • Kenan 2 ay önce Şikayet Et
    Sakın ol şampiyon adam fikrini söylemiş espirili bir dille
    Cevapla
  • Özgür yolcu 2 ay önce Şikayet Et
    ya dayı git sen okeymi oynuyosun devletmi kurtarıyosun napıyosan yap. bırak insanlar doğru düzgün bir dizi izliyo, isterlerse mars a gitsinler adı üzerinde hikaye !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli'den Netanyahu'ya sert tepki: Mazlumların kanında boğulacak!
Hamas'ın ateşkes yanıtı sonrası Refah'a yoğun hava saldırısı başladı!