Kuruluş Osman 149.bölüm fragmanı getirildi mi? Ters köşelerin ardı arkası kesilmiyor!

İlk günkü heyecanla seyredilen, ekran başındakileri zaman tünelinde tarifsiz yolculuğa çıkaran Kuruluş Osman 149.bölüm fragmanında sürpriz gelişmeler yaşanacak.

GİRİŞ 15.02.2024 00:26 GÜNCELLEME 15.02.2024 00:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Zengin bir kadroya sahip olan Kuruluş Osman, 2019'dan beri ATV ekranlarında izleyenlere seyir zevki yaşatmaya aralıksız devam ediyor. Diriliş Ertuğrul'un devamını niteliğinde çekimleri gerçekleştirilen ve beş sezondur ekran serüveninde emin adımlarla ilerlemeye devam eden Kuruluş Osman'da heyecan bir an dahi bitmiyor.

Gönül Dağı 127.bölüm 2.fragmanında sevinçten havalara uçuracak gelişme! Tarihi anlar...Gönül Dağı 127.bölüm 2.fragmanında sevinçten havalara uçuracak gelişme! Tarihi anlar...

Yaşanan her bir gelişmenin izleyici kitlesi tarafından büyük bir dikkat ve ilgiyle takip edildiği Kuruluş Osman'ın 149.bölüm fragmanı yakın mercek altına alındı. Bölümün tamamını seyrettikten sonra gelecek haftaki gelişmelerden haberdar olmak ve yeni bölüm hakkında ipuçlarına erişmek isteyenler Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı araştırması içerisine girdi.

Acun Ilıcalı'yı sert sözlerle topa tutmuştu! Hayır dediği Survivor'da yine mi yarışacak?Acun Ilıcalı'yı sert sözlerle topa tutmuştu! Hayır dediği Survivor'da yine mi yarışacak?

Yayıncı kuruluş tarafından paylaşılır paylaşılmaz Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanını buradan izleyebilirsiniz. En son haberler için bizi takipte kalmaya devam edin...

Kuruluş Osman'da Bu Akşam Neler Yaşandı?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Dr.özcan 2 ay önce Şikayet Et
    bu dizinin izlenmesi için acilen osmandan kurtulması gerekiyor
    Cevapla
  • Rebelboy1903 2 ay önce Şikayet Et
    Ertuğrul 150 Bölüm Sürmüş Gayette Keyifle İzlenmişti Ama Osman Vehamet. 149. Bölüm Denmiş 9 Bölüm İzlemişsem Çok İzlemişimdir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kenya’da baraj çöktü: 42 ölü
Borsada rekor: 10 bin puan aşıldı!