Eurovision'a tepki çığ gibi büyüyor! Ülkeler, İsrail’in men edilmesini istiyor!

İsrail'in 2024 Eurovision yarışmasına katılmasının netleşmesi üzerine pek çok ülkeden büyük tepki geldi. Yarışmayı organize eden Avrupa Yayıncılar Birliği Genel Müdürü konuya ilişkin açıklama yaptı.

Eurovision'a tepki çığ gibi büyüyor! Ülkeler, İsrail’in men edilmesini istiyor!
Eurovision'a tepki çığ gibi büyüyor! Ülkeler, İsrail’in men edilmesini istiyor!
GİRİŞ 18.02.2024 12:50 GÜNCELLEME 18.02.2024 12:55

Eurovision, politik olmayan bir müzik yarışmasıdır diyerek tepkileri dindirmeye çalışan Avrupa Yayıncılar Birliği Genel Müdürü, zamanında Rusya'yı Ukrayna saldırıları sebebiyle 2022 Eurovision’undan ihraç etmişti. İzlanda, İsveç, İspanya ve Finlandiya’dan tepkiler büyüyor…

Jessica May'dan Türkiye ile ilgili çarpıcı açıklamalar! 'Türkiye beni kızı olarak gördü'Jessica May'dan Türkiye ile ilgili çarpıcı açıklamalar! "Türkiye beni kızı olarak gördü"

BATI MERKEZLİ SANAT DÜNYASININ İKİYÜZLÜLÜĞÜ!

Filistin'de sivilleri katletmeye devam eden işgalci İsrail'e karşı hiçbir yaptırım uygulanmayan Batı, sanat dünyasında da adil davranmadığını kanıtladı.

Asrın felaketinde 17 akrabasını kaybetmişti! Karsu, deprem bölgesine okul kuruyor…Asrın felaketinde 17 akrabasını kaybetmişti! Karsu, deprem bölgesine okul kuruyor…

Uraz Kaygılaroğlu'nun en acı günü! Sosyal medya hesabından duyurdu…Uraz Kaygılaroğlu'nun en acı günü! Sosyal medya hesabından duyurdu…

Ukrayna savaşı yüzünden Rusya'ya her alanda baskı ve yaptırım uygulamaktan çekinmeyen Avrupa, adaletsiz politikasını bu kez de Eurovision Şarkı Yarışması'nda ikiyüzlü davranarak gösterdi.

İSRAİL ÜLKESİNİN EUROVİSİON’DA YARIŞMASI ENGELLENMEDİ!

7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'nde 28 bine yakın sivili katleden İsrail, tüm soykırım suçlarına rağmen Eurovision yarışmasına katılacak.

Tel Aviv yönetimi İsveç'te düzenlenecek yarışmada ülkelerini temsil etmek üzere Eden Golan isimli genç sanatçıyı çıkaracak. Mayıs ayında gerçekleşecek olan Eurovision’a tepkiler giderek artıyor!

İzlanda, Finlandiya, İspanya ve İsveç'teki sanatçılar, İsrail'in Eurovision yarışmasından derhal men edilmesini talep ediyor!

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti'de değişim: 2K formülü
Tavuk altın yumurtladı - 2 Mayıs günün gazete manşetleri