Kuruluş Osman 150.bölüm fragmanında Osman'dan 'kimsenin aklına gelmez' dedirten hamle!

Hedef şaşırtarak düşmanı gafil avlamayı kafasına koyan Osman Bey, Kuruluş Osman 150.bölüm fragmanında tüm ezberleri bozacak o planını açıklar.

GİRİŞ 28.02.2024 10:23 GÜNCELLEME 28.02.2024 10:24
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 150.bölüm fragmanında Osman Bey'in düşmanı, bir fare gibi etini üfleyerek yemeyi hedefine koyar ve onun kellesinin gitmesi adına türlü kötülüklere başvurur. Öte yandan düşmanlarını ters köşeye yatırarak zafere ulaşmayı arzulayan Osman Bey, asıl gayesini gerçekleştirebilmek üzere onları dikkatini çok farklı bir noktaya çeker.

Seksenler dizisinin başarılı yapımcısı Birol Güven'in yeni mesleği resmen belli oldu!Seksenler dizisinin başarılı yapımcısı Birol Güven'in yeni mesleği resmen belli oldu!

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında gözünü kan bürüyen Olivia'nın, 'Onların saraylarını öyle bir karıştıracağım ki, sonlarının geldiğini bile anlamayacaklar' çıkışı yeni başlayacak tehlikenin habercidir. Güçlü, kararlı ve kendinden emin bir duruş sergileyen Osman Bey, 'Ey kayının aslanları kite de bizim olacak, atranos da bizim olacak, İmren Tegin'in kellesi de bizim olacak' sözleriyle herkesi yüreklendirir.

Gönül Dağı 128.bölüm 2.fragmanında izleyenlere kötü haber var! Korku ve panik yaşattıGönül Dağı 128.bölüm 2.fragmanında izleyenlere kötü haber var! Korku ve panik yaşattı

Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığını ve proje tasarımını üstlendiği, Ahmet Yılmaz'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Bozdağ Film imzalı Kuruluş Osman 150.bölümüyle 28 Şubat tarihinde saat 20:00'da ATV'de yayına girecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • mehmet 2 ay önce Şikayet Et
    tek izldiğim dizi çok iyi bütün oyuncular başarılı bizim şanlı tarihimiz bizim ecdadımız
    Cevapla
  • MASK 2 ay önce Şikayet Et
    Tarih bizim tarihimizde dizide ki tarih bizim değil
    Cevapla
  • Fikirsiz fikri 2 ay önce Şikayet Et
    Vallahi ne yaparsanız yapın at terli yemiyor. Senaryo dedekorkut masalından alınmış gibi. Başrol oyuncusu iyice baydı.
    Cevapla
  • MASK 2 ay önce Şikayet Et
    senaryo dede korkut masalı demişsinde dedekorkut masalı bu senaryoya yüz basar o ne kaç sezondur obada hain hayde alpler aşağı yukarı yirmi kişilik ordu tarihle alakası olmayan karakterler dede korkut masallarının bir anlatısı anlamı var
    Cevapla
  • Yunus akbulak 2 ay önce Şikayet Et
    Usta sen izleme
    Cevapla
  • mehmet 2 ay önce Şikayet Et
    izleme
    Cevapla
  • arkadaş 2 ay önce Şikayet Et
    diziler içinde tek başarılı dizi
    Cevapla
  • arkadaş 2 ay önce Şikayet Et
    diziler içinde tek başarılı dizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...