Gönül Dağı 128.bölüm 2.fragmanında izleyenlere kötü haber var! Korku ve panik yaşattı

Sevilen dizi Gönül Dağı 128.bölüm 2.fragmanında Taner, şehir dışına konferansa giden Selma'ya sürpriz yapmak için yola çıktığı esnada yürekleri ağza getiren bir kaza geçirir.

GİRİŞ 24.02.2024 15:16 GÜNCELLEME 24.02.2024 15:17

4 sezon önce daha ilk bölümde izleyicilerin gönüllerinde  taht kuran ve zirvedeki yerini yıllardır koruyan Gönül Dağı’nın 24 Şubat Cumartesi akşamı 20:15’de TRT 1 ekranlarına gelecek 128.bölümünde heyecan doruğa çıkacak.

TRT1 dizisi Kara Ağaç Destanı için sadece saatler kaldı! Paylaşılan görüntü damga vurduTRT1 dizisi Kara Ağaç Destanı için sadece saatler kaldı! Paylaşılan görüntü damga vurdu

TANER VE AMCAOĞULLARI DEPREM İCADI YAPIYOR

Mucit hocası Hasan Bey’in başlattığı deprem projesini geliştirmeye çalışan Taner, depremi saniyeler öncesinden haber verecek bu müthiş proje için hazırlıklara başlar. Bu yeni proje hem Taner’i hem de amcaoğullarını çok heyecanlandırmıştır.

Kuruluş Osman 150.bölüm fragmanında Osman'dan 'kimsenin aklına gelmez' dedirten hamle!Kuruluş Osman 150.bölüm fragmanında Osman'dan 'kimsenin aklına gelmez' dedirten hamle!

SELMA KONFERANSA GİDER… TANER ONA SÜRPRİZ YAPMAYA ÇALIŞIRKEN KAZA GEÇİRİR!

Şehir dışına konferans için giden Selma’ya sürpriz yapmak isteyen ve onu almaya yola çıkan Taner, kaza geçirir… Taner, kime çarpacaktır? Yaralı kurtulabilecek mi? Yeni bölümde izleyeceğiz.

DİŞÇİ MUSA’YI BEKLEYEN OLAY NE?

Ramazan, Dişçi Musa’nın bacasını temizlerken bulduğu kitabı okuduktan sonra yazarını bulmaya çalışır… Ancak hiçbir bilgi ve belgeye ulaşamaz. Bu arada Dişçi Musa, hiç beklemediği bir olayla karşılaşır… Yaşlı adam bu olayı sorunsuz atlatabilecek midir?

HACER’E TUTUKLU YARGILAMA KARARI VERİLİR! RIFAT VE MİHRİBAN PERİŞAN OLURLAR

Yemek yaptığı düğünde zehirlenme olayı yaşanması ve vefat edenler olması Hacer’in başını belaya sokar. Mahkeme tutuklu yargılama kararı verir. Yaşlı kadın hapishaneye giderken Rıfat ve Mihriban perişan olurlar. Rıfat ve ailesine kimler destek olacaktır? Hacer, bu davadan aklanacak mı yeni bölümde izleyeceğiz.

KANDİLDE ELEKTRİKLER KESİLİNCE…

Berat Kandili’nde elektrikler kesilince Gedelli kasabası karanlığa gömülür… Belediye Başkanı Münir bey Taner’den yardım ister. Taner, elektrikleri tamir edebilecek mi? Yeni bölümde izleyeceğiz.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Melis Sevinç, Hüseyin Sevimli, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Eren Can Vurucu, Faruk Karagül, Kaptan Gürman, Öznur Yağcı, Mesude Türkmen, Süeda Çil, Burak Can, Öge Sözbaş, Kaan Şençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu Dağlı, Bade Irazlı, Burak Haktanır, Müjde Zeynep Akdeniz, İpek Uzkalan ve Şive Şenözen rol alıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İran'dan ateşkes açıklaması
Hamas uyardı: İsrail'in saldırıları müzakereleri boşa çıkaracak