İnci Taneleri 6. bölüm fragmanında şok sözler: Cehennemin dibinde!

İnci Taneleri son bölümü ile akşamın en çok konuşulan dizileri arasında yer aldı. Azer'in oğlu ile kavuşmasının kaçınılmaz sancıları ve Özgür'ün vurulması son bölüme damga vururken 6. bölüm fragmanı ortalığı fena karıştırdı.

GİRİŞ 23.02.2024 20:23 GÜNCELLEME 23.02.2024 20:23
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranında seyirci ile buluşan İnci Taneleri son bölümde yaşanan heyecan dolu gelişmelerin ardından haftaya yayınlanacak 6. bölümün tanıtımı televizyonda ve sosyal mecrada yayınladı. 

Kubilay Aka ve Rıza Kocaoğlu'nun da kadroya dahil olmasıyla Perşembe akşamı 5. bölümü ile ekrana gelen ve duygu dolu anlar yaşatan İnci Taneleri'nin 6. bölüm fragmanına Azem'in "Aklım da kalbim de cehennemin dibinde" sözleri damga vuruyor.

İnci Taneleri 6. bölümüyle 29 Şubat Perşembe akşamı ekrana gelecek. 

Bahar dizisi 3. bölüm fragmanı yayında: Sırtıma öyle bir minnet hırkası giydirdiniz ki! Bahar dizisi 3. bölüm fragmanı yayında: Sırtıma öyle bir minnet hırkası giydirdiniz ki!

İNCİ TANELERİ'NİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI? 

İnci Taneleri'nin son bölümünde; Azem, oğlu Özgür ile kavuşmanın mutluluğunu tam anlamıyla yaşayamadan, baba oğul arasındaki uçurumun sancıları kendini göstermeye başladı.

Azem ve Özgür tam kavuşuyor derken, yüzleştikleri anda siyah arabadan doğrulan silahlar Özgür'ün bedenine isabet etti. Vurularak yere düşen Özgür'ün yanına koşan ise ilk Azem oldu.

Azem'in sarılıp, eliyle kanlarını sildiği oğluna "Yaşıyorsun, yaşıyorsun" nidalarıyla seslenmesi, ekran başındaki izleyiciye duygu dolu anlar yaşattı. Özgür'ün hastanedeki tedavisi ise devam etti.

Diğer yandan ise Dilber Azem'i kaybetme korkusu ile baş başa kaldı. Dilber Azem'in Selma ile arasında bir şey olduğundan şüphelenmeye başladı. Bu durum ise Azem ve Dilber ikilisine yeni bir boyut kazandırdı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Mehmet 2 ay önce Şikayet Et
    Bu gereksiz diziyi niye haber ediyorsunuz bizde bittimi diye tıklıyoruz haberi
    Cevapla
  • kaderim 2 ay önce Şikayet Et
    izleme dayı
    Cevapla
  • arkadaş 2 ay önce Şikayet Et
    bu saçma diziyle kariyerinin dibindesin artık
    Cevapla
  • Behiye Çakmak 2 ay önce Şikayet Et
    İkide bir bu tarz hiçbir şekilde tasvif edilmeyen bu ve bunun gibi sözde dizi bana göre toplumu bozan projeleri haber yapmayın
    Cevapla
  • Behiye Çakmak 2 ay önce Şikayet Et
    Bu bozuk niyetli ve hassasiyet içeren bir dizi ikide bir burda haberolarak karşımıza çıkıyor ülkede yapacak habermi kalmadı
    Cevapla
  • sivaslı 2 ay önce Şikayet Et
    izleme kardeş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugaylarından İsrail'e 'Rajum' sürprizi! İsrail karargahına peş peşe fırlatıldı
Seçimi ve koltuğu kaybetti, köşe yazarı oldu! Kılıçdaroğlu’nun ilk yazısı yayınlandı