Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 14 bölüm fragmanı: Selahaddin Avram'ın tuzağını aşabilecek mi?

TRT ekranlarında yine nefesler tutuldu. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 14 bölüm fragmanına ölüm tuzağına Selahaddin damga vurdu. İşte dizinin yeni bölümüne ilişkin tüm ipuçları...

GİRİŞ 23.02.2024 21:31 GÜNCELLEME 23.02.2024 21:31

TRT 1’in etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren, mukaddes şehir Kudüs'ü işgalden kurtaran Selahaddin Eyyubi'nin hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 14. bölümüyle 26 Şubat Pazartesi saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.

Tarihi dizi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki dizide neler olacak?

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ 24. BÖLÜM ÖZETİ

Avram kurduğu ölüm tuzağına Selahaddin’i düşürmüş, Gregor ise Selahaddin’in obasını kuşatmış ve obadakileri katletmek için harekete geçmiştir.

Avram, Selahaddin’in yakaladığını düşünürken Selahaddin ile adamları ayağa kalkıp savaşmaya başlar ve bu savaştan Sırlılar’ın yardımıyla kurtulur. Oba saldırısı için harekete geçen Gregor ise obaya saldıracakken karşısına Zengi ordusu çıkar. Üstelik ordunun başında da Melik Mevdud vardır. Melik Mevdud obayı basmak için direnen Gregor’a bir teklif sunar. Haçlılar ve Zengiler arasında bir barış antlaşması olacak ve karşılığında Selahaddin’in obası kalkacaktır!

Yaşanan olaylardan haberdar olan Sultan Nureddin hem devletini hem de Selahaddin’in obasındakileri düşünerek Mevdud’un Gregor ile anlaşma fikrine sıcak bakar. Gregor ve Avram ile aralarında anlaşma imzalayacaklarken Selahaddin bir fırtına gibi gelir. Bu anlaşma asla olmayacaktır! Selahaddin’in hamlesine öfkelenen Sultan Nureddin, onu kesin bir dille uyarır. Devletine veyahut obadakilere bir zarar geldiği takdirde obayı kendi elleriyle kaldıracaktır.

Selahaddin Avram’ın gerçek yüzünü ve niyetini açığa çıkarmak isterken, Avram’ın müttefiklerinden bile gizlediği, Kutsal Yahudi Krallığı için çok önemli olan bir bilgiye ulaşır ve harekete geçer.

Selahaddin, bu tehlikeli yolculukta Avram’ın kurduğu ölüm dolu tuzakları aşabilecek midir? Selahaddin’in bin bir zorlukla kurduğu obasını hangi ölümcül tehlikeler beklemektedir? Bir tarafta Selahaddin’in ısrarı diğer tarafta Mevdud’un kışkırtmaları ve Karategin’in başına buyruk hamleleri karşısında iyice öfkelenen Sultan Nureddin ile İsmet kalıcı birliği sağlamak için hangi büyük adımı atacaklardır?

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi her pazartesi saat 20. 00’de TRT 1’de…

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü