Yeni dizi Şehrazad'a Kurtlar Vadisi'nin Memati Baş'ı geliyor! Gürkan Uygun'dan dev proje

Kurtlar Vadisi'nde 'Memati Baş', Teşkilat'ta 'Yıldırım Koral', Uyanış Büyük Selçuklu'da 'Hasan Sabbah' ve Payitaht Abdülhamid'de ise 'Halid Halid Bey' karakteriyle hafızalara kazınan Gürkan Uygun, Şehrazad dizisiyle ekranlara dönüyor.

Yeni dizi Şehrazad'a Kurtlar Vadisi'nin Memati Baş'ı geliyor! Gürkan Uygun'dan dev proje
Yeni dizi Şehrazad'a Kurtlar Vadisi'nin Memati Baş'ı geliyor! Gürkan Uygun'dan dev proje
GİRİŞ 20.03.2024 15:17 GÜNCELLEME 20.03.2024 15:17
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Usta oyuncu Gürkan Uygun, hem kadrosuyla hem konusuyla izleyenler tarafından şimdiden merak konusu haline gelen Şehrazad projesiyle ekranların tozunu atacak.

İlk kez Kızılcık Şerbeti'nde görülmüştü! Bahar dizisinin başroldeki ismini de tokatladılarİlk kez Kızılcık Şerbeti'nde görülmüştü! Bahar dizisinin başroldeki ismini de tokatladılar

ATV ekranlarında sayılı günler sonra yayın hayatına başlayacak Şehrazad, NGM imzasıyla seyircisini ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Gürkan Uygun, Burak Deniz’in ardından NGM’yle anlaşma sağlayan bir diğer isim olarak açıklandı.

Oyunculuk kariyeri boyunca birbirinden iddialı projelerde yer alan Gürkan Uygun Şehrazad projesinde Şehrazad’ın babası Kürşat karakterini üstlenecek. Emre Kabakuşak’ın yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilecek olan Şehrazad dizisinin senaryosunu ise Eda Tezcan kaleme alacak.

Gönül Dağı 130.bölüm 2.fragmanı: 'Eski Taner öldü' diyen Taner'den beklenmedik hareket!Gönül Dağı 130.bölüm 2.fragmanı: 'Eski Taner öldü' diyen Taner'den beklenmedik hareket!

Şehrazad dizisi, Yörük kızı Canfeza ile komiser Celal’in Pamukkale’nin büyülü coğrafyasında başlayıp İstanbul’da Asaf bey konağına uzanan imkansız aşkının masalını gözler önüne serecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • vatan 1 ay önce Şikayet Et
    gürkan uygun askerlik devrem. fena voleybol oynar,her kiliga girer
    Cevapla
  • Dalga 1 ay önce Şikayet Et
    Öyle bir karakter bir aşk dizisinde nasıl olacak merak ediyorum Biraz daha etraflıca bilgi verseniz
    Cevapla
  • Mizah 1 ay önce Şikayet Et
    Romantik Memati rolünde oynayacakmış :)))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü
Erdoğan-Özel görüşmesinde neler konuşulacak? AK Partili Usta'dan önemli açıklama