Gönül Dağı 130.bölüm 2.fragmanı: 'Eski Taner öldü' diyen Taner'den beklenmedik hareket!

Selma'yı Dilek'in mezarına götüren Taner, Gönül Dağı 130.bölüm 2.bölüm fragmanında 'Eski Taner öldü' çıkışıyla ağızları açık bıraktırdı.

GİRİŞ 09.03.2024 12:50 GÜNCELLEME 09.03.2024 12:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TRT1 ekranlarında unutulmaz anlara sahne olan Gönül Dağı 130.bölüm 2.fragmanında sabırsızlıkla beklenen düğün nihayet gerçekleşti. Yeni bölüm fragmanında Selma'yla bir ömür boyu beraberliğe evet diyen Taner, düğün sonrası soluğu Dilek'in mezarında alır.

İlk kez Kızılcık Şerbeti'nde görülmüştü! Bahar dizisinin başroldeki ismini de tokatladılarİlk kez Kızılcık Şerbeti'nde görülmüştü! Bahar dizisinin başroldeki ismini de tokatladılar

Selma'yı Dilek'in mezarına götüren Taner, ''Dilek sana birini getirdim. Biri çıktı karşıma, o kadar güzel dokundu ki hayatıma nefes almaya başladım'' sözleriyle duygularını açıkça ifade eder.

Öte yandan tüm zorlukların ve engellerin üstesinden gelip Selma'yla muradına eren Taner'in, 'Eski Taner öldü. Karşında duran bu adam seninle beraber yeniden doğdu.'' çıkışı yeni bölüme damgasını vurdu.

4 sezondur TRT1 ekranında varlık gösteren, Berk Atan'ın 'Taner' ve Melis Sevinç'in ise 'Selma' karakteriyle kameralar karşısına geçtiği Köprü Film imzalı Gönül Dağı dizisi 130.bölümü ile 9 Mart tarihinde tutkunlarını ağırlayacak.

Gürkan Uygun, Şehrazad'ın Kürşat'ı olacak! Kurtlar Vadisi, Teşkilat derken şimdi de...Gürkan Uygun, Şehrazad'ın Kürşat'ı olacak! Kurtlar Vadisi, Teşkilat derken şimdi de...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • vatandaş 34 1 ay önce Şikayet Et
    Seksenlerden sonra ailecek izledigimiz en güzel dizi, Herkesi kutluyoruz, süpersiniz......
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Geri dönüş yok
Türkiye'nin hamlesi işgalci İsrail'i derinden vurdu: Bu işe başka ülkeler de bulaşırsa...