İlk kez Kızılcık Şerbeti'nde görülmüştü! Bahar dizisinin başroldeki ismini de tokatladılar

Show TV ekranlarında her Salı akşamı yayına giren Bahar dizisinde Mehmet Yılmaz Ak'ın üstlendiği 'Timur' karakteri için tokatlama sitesi açıldı.

İlk kez Kızılcık Şerbeti'nde görülmüştü! Bahar dizisinin başroldeki ismini de tokatladılar
İlk kez Kızılcık Şerbeti'nde görülmüştü! Bahar dizisinin başroldeki ismini de tokatladılar
GİRİŞ 07.03.2024 22:42 GÜNCELLEME 07.03.2024 22:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bilindiği üzere Show TV'nin Kızılcık Şerbeti projesinde Doğukan Güngör'ün rol aldığı 'Fatih' karakteri tepkilerin odağına yerleşmiş ve adına 'tokatlama sitesi' açılmıştı. Aradan çok geçmeden yine aynı olay izlenme rekorları kıran Bahar dizisinin başroldeki ismi Mehmet Yılmaz Ak'ın da başına geldi.

Gürkan Uygun, Şehrazad'ın Kürşat'ı olacak! Kurtlar Vadisi, Teşkilat derken şimdi de...Gürkan Uygun, Şehrazad'ın Kürşat'ı olacak! Kurtlar Vadisi, Teşkilat derken şimdi de...

Mehmet Yılmaz Ak'ın oynadığı 'Timur' karakteri tıpkı Kızılcık Şerbeti'ndeki 'Fatih' karakteri gibi izleyenlerin tepkisini topladı ve 'timurutokatla.com' isimli tokatlama sitesi açıldı. İzleyenler, Neslihan Yeşilyurt'un yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve Ayça Üzüm'ün senaryosunu kaleme aldığı Bahar dizisinde 'Timur' karakterini de tokatladı.

Gönül Dağı 130.bölüm 2.fragmanı: 'Eski Taner öldü' diyen Taner'den beklenmedik hareket!Gönül Dağı 130.bölüm 2.fragmanı: 'Eski Taner öldü' diyen Taner'den beklenmedik hareket!

Asena Bülbüloğlu'nun yapımcısı olduğu ve 13 Şubat tarihinde yayın hayatına başlayan Show TV dizisi Bahar'ın başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak paylaşıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Bu habere 1 ay önce Şikayet Et
    Ne gerek vardı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkası
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama