Mehmed Fetihler Sultanı 4.bölüm fragmanı: İzleyenlerin keyfini yerine getirecek gelişme!

''Yeri göğü Allah adıyla inletin'' çıkışı Mehmed Fetihler Sultanı 4.bölüm fragmanında ortalığı kasıp kavurdu. Yeni bölüm fragmanında Türk ile savaşanın kaybedeceğinin özellikle altının çizilmesi milli duyguları kabarttı.

GİRİŞ 19.03.2024 16:19 GÜNCELLEME 19.03.2024 16:19
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

TRT1 ekranlarında unutulmayacak sahneleriyle izleyenlere seyir zevki yaşatan Mehmed Fetihler Sultanı 4.bölüm fragmanında seyircisiyle helal olsun dedirten görüntüler paylaşıldı. Yeni bölüm fragmanında; ''Küffarın bağrına hançer olup saplanmanın vakti geldi. Aslanlarım! İslam'ın asaletini, Türkün yiğitliğini yedi iklim dört bucakta duyurmak için gün bugündür. Yeri göğü Allah adıyla inleteceğiz'' sözleri damgasını vurdu.

Kızılcık Şerbeti’nde ayrılık üstüne ayrılık! İki isim birden Show TV dizisinden gidiyorKızılcık Şerbeti’nde ayrılık üstüne ayrılık! İki isim birden Show TV dizisinden gidiyor

MEHMED FETİHLER SULTANI'NDA NELER YAŞANACAK?

Mehmed, Capello’yu Sultan Murad’ın huzuruna çıkartmış ve kendisine atılan iftiraları boşa düşürmüştü. Sultan Murad buna rağmen Mehmed’den adına bastırılan akçenin hesabını sorar. Mehmed, Sultan Murad’a izahatını yapar ve Murad’ı teskin eder. Şimdi sırada üzerlerine yürüyen Haçlılarla cenk vardır. Mehmed divanda bir Oğuz Birliğinden bahseder, Çandarlı ise bu fikrin karşısındadır. Murad ne yapacak, Mehmed’in mi Çandarlı’nın mı fikrine katılacak?

Mehmed babasının emriyle yola çıkmış, sürdüğü izlerle Yanoş’tan kaçan bazı Eflaklıları bulur. Eflaklılar sayesinde Yanoş’a hamle yapmak için bir plan kurar. Yanoş da savaş öncesi Osmanlı’ya karşı hamleler yapar. Murad’ı karargahında, Mehmed’i ise çektiği pusuda yenmek isteyen Yanoş başarabilecek mi? Yoksa Mehmed, Yanoş’un planlarını altüst ederek muzaffer mi olacak?

Şehzade Ahmed leblebi yerken boğulmaktaydı, bu olaya yalnızca Hüma ve kalfası Çeşmidil şahitti. Hüma, Ahmed’in ölümüne göz mü yumacak? Yoksa yardım edecek mi? Bu olay sarayda nasıl yankı bulacak? Bu olay Halime ve Hüma’ya arasında nasıl bir gerilim yaratacak?

Bizans’ta ise beklenmedik bir sürprizle karşılaşırmış ve Demetrios kendisine kurulan tuzaktan kurtularak şehre dönmüş ve imparator olmuştu. Helena, Konstantinos ve Notaras bu durum karşısında şaşkınlığa düşmüştü. Demetrios kendisine kurulan girişimden dolayı nasıl bir hüküm verecek? Helena, Konstantinos ve Notaras’ın bu duruma cevapları ne olacak?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 15
  • İlker 1 ay önce Şikayet Et
    Bu dizi osmanlı yı hatırlatsa yine yeter. Aferin. Kıytırık amerikan dizilerinden iyidir.
    Cevapla
  • Ali 1 ay önce Şikayet Et
    Sinema tadında bir bölüm daha oldu
    Cevapla
  • vatansevdasıE.T. 1 ay önce Şikayet Et
    filmde müziğin sesi çok yüksek onun için izlerken rahatsız ediyor. sayın yönetmen müziğin ve çalgının sesi filmi bozuyor lütfen bunlara dikkat ediniz...
    Cevapla
  • ZamanMekan ve Ötesi 1 ay önce Şikayet Et
    Güzel bir yapım olmuş. Ama artık bu tarz dizilerde şu haremdeki kadınları entrikacı, kıskanç, birbirlerini zehirlemeye ve öldürmeye çalışan tipler olarak yansıtmasalar daha iyi olacak. Bunun dışında dizi güzel ilerliyor. Ayrıca ilerleyen bölümlerde kardeş katli olayı nasıl işlenecek çok merak ediyorum doğrusu. Belki bu olaya kalmadan diziyi İstanbul'un Fethi ile final yapabilirler.
    Cevapla
  • TURAN 1 ay önce Şikayet Et
    yawaş yawaş ağır ağır bu millet üzerine serpiştirilmiş sömürge topraklarını atıyor. hiçbir dava sanat ve para ile desteklenmediği sürece asla kalıcı ve sürdürülebilir olmaz. bu milletin son 300 yıl ıskaladığı mesele budur.
    Cevapla
  • Esat 1 ay önce Şikayet Et
    Bu tür yapımlara ağırlık verilmeli. Ucuz et kuyruklarını unutturuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı
100 senede 2. defa oyun bozuluyor: Kalkınma Yolu neden bu kadar önemli?