Kızılcık Şerbeti’nde arka arkaya veda! 2 isim birden Show TV dizisiyle yollarını ayırıyor

Her Cuma akşamı Show TV ekranlarında izleyici kitlesiyle buluşan Gold Film imzalı Kızılcık Şerbeti dizisinde bu hafta peş peşe ayrılık gerçekleşecek.

Kızılcık Şerbeti’nde arka arkaya veda! 2 isim birden Show TV dizisiyle yollarını ayırıyor
Kızılcık Şerbeti’nde arka arkaya veda! 2 isim birden Show TV dizisiyle yollarını ayırıyor
GİRİŞ 15.03.2024 09:09 GÜNCELLEME 15.03.2024 09:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İki sezondur Show TV ekranlarında yayın hayatına hız kesmeden devam eden Kızılcık Şerbeti dizisinde ayrılık üstüne ayrılık yaşanacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'tan alınan habere göre 15 Mart Cuma tarihinde yeni bölümüyle Show TV ekranında seyircisiyle buluşacak olan dizi cephesinden 2 ayrılık haberi geldi.

Sandık Kokusu’na TRT projesi Sadık Ahmet’ten dev transfer! Tüm dengeleri altüst edecekSandık Kokusu’na TRT projesi Sadık Ahmet’ten dev transfer! Tüm dengeleri altüst edecek

Şayet yeni bir değişiklik olmaz ise 7 Haziran tarihinde sezon finali yapması planlanan Kızılcık Şerbeti projesinde Ertuğrul karakterini üstlenen Kayra Şenocak ile Ertuğrul’un kızı Mihri karakterini üstlenen yetenekli genç yıldız Gizem Yanık diziye bu hafta veda edecek.

Taş Kağıt Makas'a çok konuşulacak transfer! Arka Sokaklar ve Aile dizisinin yıldızıydıTaş Kağıt Makas'a çok konuşulacak transfer! Arka Sokaklar ve Aile dizisinin yıldızıydı

İki oyuncunun birden 55. bölümde hikayelerinin sona ereceğinin bilgisine ulaşıldı. Ertuğrul ile Mihri karakterlerinin izleyici sevdiği için sezon başında planlanandan daha uzun süre dizide kaldıkları öğrenildi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • mehdi 1 ay önce Şikayet Et
    en çok kardeşlerim dizisinden ölerek ayrılıyorlar para az veriyor ondan ayrılıp başka diziye gidiyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kutsal toprakların ilk yolcuları! Kabile Üsküdar'dan yola çıktı...
İBB personeli içki servisinde! Eyüp Sultan’a karşı kadeh kaldırdılar