Sandık Kokusu’na TRT projesi Sadık Ahmet’ten dev transfer! Tüm dengeleri altüst edecek

TRT imzalı Sadık Ahmet'teki performansıyla adından geniş kitlelere söz ettiren Uğur Yücel, bu kez Show TV'nin Sandık Kokusu dizisiyle el sıkıştı.

Sandık Kokusu’na TRT projesi Sadık Ahmet’ten dev transfer! Tüm dengeleri altüst edecek
Sandık Kokusu’na TRT projesi Sadık Ahmet’ten dev transfer! Tüm dengeleri altüst edecek
GİRİŞ 13.03.2024 14:08 GÜNCELLEME 13.03.2024 14:08

Senaristliğini Melis Civelek ile Zeynep Gür'ün üstlendiği Sandık Kokusu dizisinde dengeleri altüst edecek transfer gerçekleştirildi. Uğur Yücel, Nezahat Coşkun'un yönetmenliğinde çekimleri yapılan O3 Medya imzalı Sandık Kokusu projesiyle anlaşma sağladı.

Taş Kağıt Makas'a çok konuşulacak transfer! Arka Sokaklar ve Aile dizisinin yıldızıydıTaş Kağıt Makas'a çok konuşulacak transfer! Arka Sokaklar ve Aile dizisinin yıldızıydı

Geçtiğimiz hafta ekrana gelen 13. bölümde izleyici ile buluşan Uğur Yücel; Atilla’nın babası, tehlikeli mafya Hasan Başkaya karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Atilla ile Karsu’nun aşkına engel olan ve Atilla’yı zorla Lale’yle evlendiren Hasan, bu akşam yayınlanacak yeni bölümde hapisten çıkıyor ve tüm dengeleri altüst etmeye geliyor. Karsu’yu araştırmaya başlayan Hasan, hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşacak.

Kızılcık Şerbeti’nde ayrılık üstüne ayrılık! İki isim birden Show TV dizisinden gidiyorKızılcık Şerbeti’nde ayrılık üstüne ayrılık! İki isim birden Show TV dizisinden gidiyor

SANDIK KOKUSU'NDA UĞUR YÜCEL FIRTINASI ESECEK!

Karsu’yu araştırırken tesadüfen Filiz’le karşılaşan Hasan, Filiz’in onu terslemesiyle önce şaşıracak, ardından Filiz’i merak etmeye başlayacak. Hasan ve Filiz’in ilk karşılaşmasında neler olacağı şimdiden büyük bir merakla beklenirken, iki usta sanatçı Demet Akbağ ve Uğur Yücel’in bir araya geldiği Sandık Kokusu’nda heyecan giderek yükselecek.

Mehmed Fetihler Sultanı 4.bölüm fragmanında helal olsun dedirten sahne! Allah adıyla...Mehmed Fetihler Sultanı 4.bölüm fragmanında helal olsun dedirten sahne! Allah adıyla...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarihi soykırım karşısında susan rektörlerimiz nerede?
Stopaj oranları yenilendi! Resmi Gazete'de yayımlandı