Taş Kağıt Makas'a herkesi şaşırtan transfer! Yeni dizisiyle gözleri üzerine çevirecek

Arka Sokaklar, Camdaki Kız ve Aile gibi birbirinden iddialı projelerde boy gösteren Yüsra Geyik, Kanal D'nin Taş Kağıt Makas dizisiyle ekranlara geri dönüyor.

Taş Kağıt Makas'a herkesi şaşırtan transfer! Yeni dizisiyle gözleri üzerine çevirecek
Taş Kağıt Makas'a herkesi şaşırtan transfer! Yeni dizisiyle gözleri üzerine çevirecek
GİRİŞ 19.03.2024 13:18 GÜNCELLEME 19.03.2024 13:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son olarak Aile projesinde oyunculuk performansı sergileyen Yüsra Geyik, Kanal D ekranlarında yayınlanan Taş Kağıt Makas'ın oyuncu kadrosuna transfer edildi. Yetenekli isim dizide 'Rüya' karakteriyle kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Başrollerini Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın üstlendiği Kanal D'nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas'ın kadrosuna taze kan getirildi.

Kızılcık Şerbeti’nde ayrılık üstüne ayrılık! İki isim birden Show TV dizisinden gidiyorKızılcık Şerbeti’nde ayrılık üstüne ayrılık! İki isim birden Show TV dizisinden gidiyor

ARKA SOKAKLAR VE AİLE'NİN YILDIZI EKRANLARA DÖNÜYOR!

Yusuf Pirhasan'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu dizide Yüsra Geyik, zengin müteahhidin sosyopat oğlu Fecir Emirkıran'ın kız kardeşi Rüya karakteriyle seyircisini ağırlayacak.

Mehmed Fetihler Sultanı 4.bölüm fragmanında helal olsun dedirten sahne! Allah adıyla...Mehmed Fetihler Sultanı 4.bölüm fragmanında helal olsun dedirten sahne! Allah adıyla...

Arka Sokaklar dizisinde rol aldığı Zeliha Çoban karakteriyle başarılı bir çıkış yakalayan ve en son Aile dizisinde Devin'in (Serenay Sarıkaya) kız kardeşi Yağmur'u oynayan Yüsra Geyik, Taş Kağıt Makas'ın 4.bölümünden itibaren boy gösterecek.

Sıra dışı hafıza yeteneğine sahip olan Umut'un, Alzheimer hastası olan babası ile verdiği hayat mücadelesini ekrana taşıyan Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu tanıtım filmleri ve sürükleyici sahneleriyle adından sıkça söz ettiriyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Kudret Taha topal 1 ay önce Şikayet Et
    Bende polis olmak istiyorum
    Cevapla
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Arka sokaklar dizisi bazı oyuncular için yapılmış gibi duruyor.. Bitmedi gitti. Tam bitti diyon ce eee yeniden hortluyor..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler