Mehmed Fetihler Sultanı'na Dilek Taşı'ndan olay transfer! Duyan kulaklarına inanamadı

Son olarak Kanal D'nin Dilek Taşı dizisinde kameralar karşısına geçen Perihan Savaş'ın yeni adresi sevenlerini heyecanlandırdı. Tercihini TRT1'den yana kullanan isimlerden biri olan Perihan Savaş, bu kez Mehmed Fetihler Sultanı'yla anlaştı.

Mehmed Fetihler Sultanı'na Dilek Taşı'ndan olay transfer! Duyan kulaklarına inanamadı
Mehmed Fetihler Sultanı'na Dilek Taşı'ndan olay transfer! Duyan kulaklarına inanamadı
GİRİŞ 01.04.2024 16:58 GÜNCELLEME 01.04.2024 16:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

TRT1'de her bölümü ayrı heyecana sahne olan ve yayınlandığı her hafta sosyal medya gündemini meşgul eden Mehmed Fetihler Sultanı'na taze kan getirildi. Heyecan yüklü sahneleriyle izleyici kitlesinin ilgisini ve beğenisini üzerinde tutmayı başaran Mehmed Fetihler Sultanı'na bu sefer Perihan Savaş katılıyor.

O tarihte yayından apar topar kaldırılıyor! Ömer dizisi seyircisine hüsran yaşattıO tarihte yayından apar topar kaldırılıyor! Ömer dizisi seyircisine hüsran yaşattı

En son Kanal D'nin Dilek Taşı projesinde hayranlarını ağırlayan ve burada üstlendiği 'Macide Rona' karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Perihan Savaş, Mehmed Fetihler Sultanı'yla el sıkıştı.

Perihan Savaş, Şafak Bal'ın yönetmenliğinde çekimleri yapılan ve her Salı akşamı TRT1 ekranlarına damgasını vuran Mehmed Fetihler Sultanı'nda 'Selçuk Hatun' karakteriyle olayların seyrini değiştirecek.

Perihan Savaş oyunculuk kariyerinde Çukur, Menajerimi Ara, Leyla ile Mecnun, İyilik, Bedel ve Elkızı gibi yapımlarda boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Bizans Ekrem 4 hafta önce Şikayet Et
    Bulamadınız degilmi başka hain
    Cevapla
  • kamiloğlu 4 hafta önce Şikayet Et
    gerek yok. siz adam gibi senaryo ile devam edin yeter.
    Cevapla
  • Mustafa Oguz 4 hafta önce Şikayet Et
    Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı demiş eskiler. Modası geçmiş bu tür eskilerden medet ummak,bence ulufe dağıtmak gibi olmuş,onlarca yeni sanatçı varken.
    Cevapla
  • Erdi 4 hafta önce Şikayet Et
    50 yada 60 yaşındaki bir kadını da 25 yaşındaki bir oyuncumu oynayacak acaba
    Cevapla
  • Akıncı 4 hafta önce Şikayet Et
    İstikbal köklerde
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?