Ne yaparsa yapsın finalden kaçamadı! Ömer dizisinin 3.sezonunu bekleyenler yıkılacak

Star TV’nin uzun soluklu projesi Ömer dizisiyle alakalı son edinilen bilgi ekran başındakilere büyük bir hüsran yaşatacak. İleri sürülen iddiaya göre, her Pazartesi akşamı ekrana gelen Ömer projesi bu sezon finalden nasibini alacak.

Ne yaparsa yapsın finalden kaçamadı! Ömer dizisinin 3.sezonunu bekleyenler yıkılacak
Ne yaparsa yapsın finalden kaçamadı! Ömer dizisinin 3.sezonunu bekleyenler yıkılacak
GİRİŞ 28.04.2024 13:37 GÜNCELLEME 28.04.2024 13:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İki sezondur Star TV ekranında varlık gösteren Ömer dizisiyle ilgili takipçilerini hayal kırıklığına uğratacak bir haber geldi. Cem Karcı’nın yönetmenliğinde çekimleri yapılan OGM Pictures imzalı projenin final yapan diziler kervanına katılacağı konuşulmaya başlandı.

Mehmed Fetihler Sultanı'na Dilek Taşı'ndan büyük transfer! Usta ismi görmeye hazır olunMehmed Fetihler Sultanı'na Dilek Taşı'ndan büyük transfer! Usta ismi görmeye hazır olun

Ortaya atılan iddia doğrultusunda, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği ve senaryosunu Gülizar Irmak, Deniz Madanoğlu ve Sedef Bayurtluoğlu Gürerk’in yazdığı Ömer dizisinin final tarihi gün yüzüne çıktı.

Yine aynı iddiaya göre kulislerde final tarihinin öne çekildiği konuşulan Ömer projesinin 6 Mayıs tarihinde yayınlanacak 54.bölümüyle ekranlara veda edeceği konuşuluyor. Bilindiği üzere başrollerini Barış Falay, Selahaddin Paşalı ve Gökçe Bahadır gibi iddialı isimlerin üstlendiği Ömer dizisi şimdiye kadar 49 bölüm yayınlanmıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Gurbet 3 hafta önce Şikayet Et
    Öyle dizilerin artık ihtiyaç kalmadı çünkü televizyonlar yapacaklarını yaptılar milleti istedikleri seviye getirdiler Kimin eli kimin cebinde belli değil Allah sonumuzu hayır eylesin özümüze dönmezsek Yok oluruz
    Cevapla
  • Mehmet ŞEN 3 hafta önce Şikayet Et
    severek izliyorduk, elbette toplum,Aile ve din hakkında direk ve subliminal msjlar da veriyordu. Oyunculuklar, diyaloglar diziyi sevdirdi. Bitmese iyi olurdu yerine bundan daha iyisi gelirmi bilinmez.
    Cevapla
  • Gültepeli bjk 4 hafta önce Şikayet Et
    Yalı çapkınıda bitebilir kızılcıık suyuda hele yan oda ulaa bide saklaa beni vardı dimii abovv kimin eli kimin belinde belli değil gençlik bunlarımı istiyor bi anket yapın bakim rütük
    Cevapla
  • Fehmi 4 hafta önce Şikayet Et
    İyi olmuş aşk meşk dizileri bıktırdı artık dünya gerceklerini anlatan diziler olmalı kadın peşinde koşulan diziler olmamalı artık
    Cevapla
  • Osman 4 hafta önce Şikayet Et
    Nihayet yani... Darısı Kızıl Goncalara.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı
Kadirov'un durumu kötüye gidiyor! İşte yerine geçebilecek 4 isim...