Ben Bu Cihana Sığmazam’da Cezayir'in husumetlisi geliyor! TRT1'de kasırgalar çıkarmıştı

Başarılı oyuncu Murat Han’ın Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’den ayrıldıktan sonraki adresi netlik kazandı. Birbirinden iddialı projelerde yer alan Murat Han, verdiği çok kısa bir aranın ardından Ben Bu Cihana Sığmazam’la dönüyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da Cezayir'in husumetlisi geliyor! TRT1'de kasırgalar çıkarmıştı
Ben Bu Cihana Sığmazam’da Cezayir'in husumetlisi geliyor! TRT1'de kasırgalar çıkarmıştı
GİRİŞ 13.04.2024 09:21 GÜNCELLEME 13.04.2024 09:21
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Üstlendiği Tapınak Şövalyeleri komutanı Gabriel karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Murat Han’dan heyecanlandıran haber geldi. Yakın bir zaman önce Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’deki oyunculuk performansıyla izleyenlerden tam not alan Murat Han’ın Oktay Kaynarca’nın dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’a katılacağı öğrenildi.

Oyunculuk hayatına ilk adımı 2007’de Vazgeç Gönlüm dizisiyle atan ve üstlendiği ‘Salih’ karakteriyle keşfedilen Murat Han, ATV’nin iddialı dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’da ‘Tura’ karakteriyle izleyenleri ekrana kilitleyecek.

2007’den bu yana pek çok dizi projesinde sinema filmi yapımında kameralar karşısına geçen Murat Han, Ben Bu Cihana Sığmazam’da Cezayir’in yeni düşmanı olmaya geliyor. Bilindiği üzere Murat Han geçmiş dönemde Aybüke: Öğretmen Oldum Ben, Prestij Meselesi, Yalnız Kurt, Akif, Savaşçı, Evlat Kokusu, Sana Bir Sır Vereceğim, Eve Düşen Yıldırım, Vicdan, Mutluluk ve Vazgeç Gönlüm gibi dizilerde de ekran önüne çıkmıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Kenan kasarcı 2 hafta önce Şikayet Et
    Murat han a kötü adam rolü olmasin. Cezayire dost olsun. Böyle daha iyi olur dizi zenginlesir. Turizmci olsun arada bir sahilleri otelleri gösterir dizi renk katar.
    Cevapla
  • Kemal 2 hafta önce Şikayet Et
    Adama kabadayilik muhteşem yakışıyor
    Cevapla
  • Tekin artut 2 hafta önce Şikayet Et
    İkiside iyi gel görki film işe yaramıyor
    Cevapla
  • ismail 2 hafta önce Şikayet Et
    Çok büyük transfer (!)
    Cevapla
  • GECE KARTALI 2 hafta önce Şikayet Et
    Ya bu adama kötü rol hiç yakışmıyor...çok iyi biri çünkü...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi