İzleyenler bu şoku uzun süre üzerinden atamayacak! Yargı dizisi o tarihte bitiriliyor

Kanal D ekranlarında birbirinden gizemli sahneleriyle düğümün çözülmeye ve sır perdesinin aralanmaya çalışıldığı Yargı, final yapan diziler kervanına katılıyor.

İzleyenler bu şoku uzun süre üzerinden atamayacak! Yargı dizisi o tarihte bitiriliyor
İzleyenler bu şoku uzun süre üzerinden atamayacak! Yargı dizisi o tarihte bitiriliyor
GİRİŞ 10.04.2024 15:20 GÜNCELLEME 10.04.2024 15:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gerçeklerin tek tek masaya yatırıldığı ve hummalı bir operasyon yürütüldüğü Yargı dizisinden hayal kırıklığına uğratan haber geldi. Üç sezondur Kanal D ekranlarında seyircisine aksiyon ve gerilim dolu dakikalar yaşatan Yargı dizisinin ekran ömrü resmen tükeniyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da Cezayir'e yeni düşman geliyor! TRT1 dizisinin unutulmaz ismiydiBen Bu Cihana Sığmazam’da Cezayir'e yeni düşman geliyor! TRT1 dizisinin unutulmaz ismiydi

Heyecanın ardı arkasının kesilmediği sahneleriyle izleyenleri etkisi altında bıraktıran Yargı dizisinin elveda diyeceği tarih netlik kazandı. Kaan Urgancıoğlu’nun ‘Ilgaz Kaya’ ve Pınar Deniz’in ise ‘Ceylin Erguvan’ karakteriyle kameralar karşısına geçtiği Yargı dizisi 95.bölümde sona eriyor.

Ali Bilgin ile Beste Sultan Kasapoğlu’nun yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Ay Yapım imzalı Yargı, Mayıs ayının son haftası yayından kaldırılacak. Bilindiği üzere Kerem Çatay’ın yapımcılığını üstlendiği Yargı dizisinin dördüncü sezonda da ekranlarda varlık göstermesi bekleniyordu ama durum sanıldığı gibi olmadı. Medya gündeminde ileri sürülen bu iddiaların gerçekliği yansıtmadığı ortaya çıktı ve yalnızca birkaç hafta sonra ekran macerasına nokta koyulacağının bilgisine ulaşıldı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • 06 vatan 2 hafta önce Şikayet Et
    ağlamak istiyorum!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim
Bombalı saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı yakalandı