Adalet Bakanlığı CTE başvuru sonuçları ne zaman açıklanıyor?

Adalet Bakanlığı CTE 11 bin 484 personel alımı başvuru sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. İnfaz koruma memuru, mübaşir, zabıt katibi, psikolog gibi çeşitli kadrolara başvuru yapan adaylar sonuçların açıklanacağı tarihi merak ediyor. Peki Adalet Bakanlığı memur alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Adalet Bakanlığı CTE başvuru sonuçları ne zaman açıklanıyor?
Adalet Bakanlığı CTE başvuru sonuçları ne zaman açıklanıyor?
GİRİŞ 31.03.2021 08:52 GÜNCELLEME 31.03.2021 08:52

Adalet Bakanlığı memur alımı için başvuru işlemleri 12 Mart tarihinde sona erdi. Bakanlık tarafından ilana çıkılan kadrolara başvuru yapan adaylar ‘’Adalet Bakanlığı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak’’ sorusuna yanıt arıyor. 

Adalet Bakanlığı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Adalet Bakanlığı memur alımı için başvurular 12 Mart'ta sona erdi. Başvuruların tamamlanmasının ardından başvuru sonuç tarihi adaylar tarafından araştırılıyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmazken Adalet Bakanlığı başvuru sonuçlarının bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

Başvuru Sonuçları Nasıl Öğrenilecek?

Adalet Bakanlığı kura sonuçları isim listesinin https://pgm.adalet.gov.tr ve https://cte.adalet.gov.tr adreslerinden açıklandığı duyuruldu. 

Sözlü Sınav Tarihi Ne Zaman?

Sözlü sınava girecek adaylara ilişkin nihai liste Başkanlıkların internet sitesinde ilan edilecek. Sözlü sınav, adayların başvurdukları hizmet alanına ilişkin mesleki bilgi ve beceriler ile yürütmekle yükümlü olacakları vazifelerdeki yetkinliklerini ölçmeye yönelik ve eğitim düzeylerine uygun olarak yapılacak. Sözlü sınavda başarılı sayılmak için 100 tam puan üzerinden 60 puan alınması gerekiyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!