İŞKUR üzerinden en az ilkokul mezunu 3.856 temizlik görevlisi alımı! Başvuru ekranı...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden en az ilkokul mezunu temizlik görevlisi alımı yapılıyor. Yayınlanan ilanlar ile KPSS şart aranmaksızın 3.856 personel alımı yapılacağı an itibari ile duyuruldu. İşte 2021 İŞKUR temizlik görevlisi alımı başvuru ekranı

İŞKUR üzerinden en az ilkokul mezunu 3.856 temizlik görevlisi alımı! Başvuru ekranı...
İŞKUR üzerinden en az ilkokul mezunu 3.856 temizlik görevlisi alımı! Başvuru ekranı...
GİRİŞ 08.09.2021 09:54 GÜNCELLEME 08.09.2021 09:55

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracığı ile kamu ve özel sektör de görevlendirmek üzere 3.856 personel alımı yapılacak. En az ilköğretim mezunu olma şartı aranan adaylara ilişkin aranan tüm başvuru şartları yayınlanan ilanlar ile adaylara duyuruldu. İşte 2021 İŞKUR temizlik görevlisi alım ilanları...

Adalet Bakanlığı KPSS 60 puan ile sözleşmeli personel alımı yapacak! Başvuru şartları belli oldu! Adalet Bakanlığı KPSS 60 puan ile sözleşmeli personel alımı yapacak! Başvuru şartları belli oldu!

Tarım Kredi Kooperatifleri KPSS 60 puan ile 82 memur alımı! Başvuru şartları neler?Tarım Kredi Kooperatifleri KPSS 60 puan ile 82 memur alımı! Başvuru şartları neler?

Kamuya KPSS şartlı ve şartsız 1.720 memur ve personel alımı ilanı! Başvurular ne zaman başlıyor?Kamuya KPSS şartlı ve şartsız 1.720 memur ve personel alımı ilanı! Başvurular ne zaman başlıyor?

İŞKUR Temizlik Görevlisi Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

İŞKUR üzerinden temizlik görevlisi alım ilanlarına başvuruda bulunabilmek için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet adresine giriş yapın "Meslek" yazan kutucuğa "Temizlik Görevlisi" yazın ve ara seçeneğine tıklayın. Karşınıza çıkan ilanlara giriş yapın. Başvuru şartlarını taşımanız halinde "Başvur" butonuna tıklayın ve başvurunuzu gerçekleştirin.

İlk defa İŞKUR üzerinden başvuruda bulunanların ise İŞKUR kaydı oluşturmaları gerekiyor. İŞKUR kayıt bölümüne girerek özlük bilgilerinizi doldurun ve akabinde kaydederek giriş yapın.

İŞKUR TEMİZLİK GÖREVLİSİ İŞ İLANLARI
İŞKUR GİRİŞ
İŞKUR ÜYELİK İŞLEMİ

Başvuru Şartları neler?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

  • En az ilkokul mezunu olmak,

  • Sağlık problemi bulunmamak,

  • Takım çalışmasına yatkın,

  • Kişisel temizliğine önem veren,

  • Tam veya yarı zamanlı çalışmaya uygun,

  • 18 - 40 yaş aralığında.

İŞKUR'a Nasıl Kayıt Yaptırılır?

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur. Gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir. Bu nedenle, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li Sarıyer Belediyesi'nde torpil: Başkan Yardımcısının eşi müdür oldu
Son dakika haberi: MİT'ten yeni operasyon: Fehmi Oral Meşe yakalandı!