KPSS 65 puan ile Binali Yıldırım Üniversitesi personel arıyor! Başvuru için bugün son...

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi KPSS 65 puan ile sözleşmeli personel alımı için ilan yayınladı. Alım yapılacak kadrolara ilişkin detayları açıklayan kurum en az lise mezunu personeller arasından istidam sağlayacak. İşte başvuru şekli...

KPSS 65 puan ile Binali Yıldırım Üniversitesi personel arıyor! Başvuru için bugün son...
KPSS 65 puan ile Binali Yıldırım Üniversitesi personel arıyor! Başvuru için bugün son...
GİRİŞ 28.02.2022 09:27 GÜNCELLEME 28.02.2022 09:29

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrası uyarınca 60 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. Yayınlanan ilan ile başvuru şartlarından tarihine kadar merak edilen tüm detayları açıklayan kurum, en az lise mezunu adaylar arasından istidam sağlayacak. Ayrıca kadroları belli olan alım için en az KPSS 65 puan şartı aranıyor. İşte ilana ilişkin tüm ayrıntılar...

Son Başvuru Ne Zamana Erecek?

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları 11 Şubat 2022 tarihinde başlayıp, 28 Şubat 2022 tarihine kadar devam edecek. 

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvuru formu ve gerekli belgeler ile birlikte üniversitenin Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları veya posta yoluyla başvurmaları gerekiyor.

Sözleşmeli Personel

Gerekli Belgeler Neler?

  • Bilgisayar ortamında eksiksiz doldurulmuş “Başvuru Formu”, (Başvuru formu ile kılavuz Üniversitemiz internet sitesinde yayımlanacaktır.) 

  • Özgeçmiş, - 2020 KPSS Sonuç Belgesi, 

  • 1 (bir) adet Fotoğraf, (Başvuru formuna yapıştırılacaktır.) 

  • Adli Sicil Belgesi, (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.) 

  • Tecrübe istenilen pozisyonlar için meslek kodunu gösterir SGK hizmet dökümüyle birlikte resmi veya özel kuruluşlardan başvuru tarihleri içerisinde alınmış iş deneyim belgesi, (Islak veya elektronik imzalı olarak başvuru formuna eklenecektir. SGK Hizmet dökümünde eDevletten alınan belgeler kabul edilecektir. SGK Hizmet dökümünde yer alan meslek kodu ile tecrübe istenilen pozisyonun uyumlu olması şarttır.) 

  • Sertifika istenilen pozisyonlar için ilgili belgenin aslı veya onaylı sureti,

Başvuru Şartları Neler?

a) Türk vatandaşı olmak. 

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak. 

c) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile çalışmaya ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile engeli bulunmamak. (Kazanan adaylardan tam teşekküllü Üniversite veya Devlet hastanelerinden alınacak sağlık raporu ile bu durumu belgelemeleri istenecektir.) ç) Türk Ceza Kanununun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak. 

d) 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunun uyarınca yaptırılacak olan arşiv araştırması sonucu olumlu olmak. 

e) Muhtelif tarihlerde çıkan Kanun Hükmünde Kararnameler uyarınca kamu görevinden çıkarılmamış olmak. 

f) 2020 yılı Kamu Personel Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmak; lisans mezunlarında KPSSP3, ön lisans mezunlarında KPSSP93, ortaöğretim mezunlarında KPSSP94 puan türleri dikkate alınacaktır.

RESMİ İLAN METNİ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Barbados, Filistin'i devlet olarak tanıdı
Reuters: Batı, Türkiye aracılığıyla İran'a mesaj gönderdi