Korkut Ata Üniversitesi en az 60 KPSS puan ile personel alımı yapıyor! Başvuru için son bir hafta...

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi en az lise mezunu personel alım ilanı yayınladı. Başvurularını online olarak toplamaya başlayan kurum, adaylardan 60 KPSS puan şartı arıyor. İşte başvuru ekranı ve merak edilen tüm detaylar...

Korkut Ata Üniversitesi en az 60 KPSS puan ile personel alımı yapıyor! Başvuru için son bir hafta...
Korkut Ata Üniversitesi en az 60 KPSS puan ile personel alımı yapıyor! Başvuru için son bir hafta...
GİRİŞ 21.07.2022 09:26 GÜNCELLEME 21.07.2022 09:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrası uyarınca Mühendis Büro Personeli, Destek Personeli ve Koruma ve Güvenlik Görevlisi Personeli kadrolarına personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. En az lise mezunu adaylar arasından istihdam sağlayacağını açıklayan kurum yine adaylardan en az 60 KPSS puan şartı arıyor. Başvuru şartları ve şekline ilişkin merak edilen tüm detaylara ise haberimizde yer verdik. İşte detaylar...

SON BAŞVURU NE ZAMAN?

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi personel alımı başvuruları 14 Temmuz 2022 tarihinde başladı. Adaylar 28 Temmuz 2022 tarihine kadar e-Devlet Kapısı üzerinden “Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya “Kariyer Kapısı” https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden başvurularını online olarak kolayca tamamlayabilecek. 

Şahsen başvuru alınmayacak olup posta veya diğer yollarla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.

Kadro ve DetaylarıKadro ve Detayları

BAŞVURU EKRANI

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

1- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.

2- Başvuran adaylardan lisans mezunları için 2020 KPSS(B) grubu KPSSP3 puanı, önlisans mezunları için 2020 KPSS(B) grubu KPSSP93 puanı, ortaöğretim (Lise ve Meslek Lisesi ) mezunları için 2020 KPSS(B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır. Başvuracak adayların 2020 yılı KPSS(B) grubu sınavından ilgili puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Belirtilen puan türünden 60 puanın altında puanla yapılan başvurular ile farklı puan türünden 60 puan ve üzeri yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

3- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

4- Atamaya hak kazananlar hakkında yapılacak olan, arşiv araştırması olumlu sonuçlanmış olmak.

5- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına 5917 sayılı Kanunun 47. maddesinin 5. fıkrası (a/2) bendi ile eklenen “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Cumhurbaşkanı kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmü uyarınca tek taraflı sözleşmesini fesih edenlerin 1 yıl geçmedikçe atamaları yapılmayacaktır.

6- Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 6. maddesi gereğince “İşe alınması açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini taşımadığının sonradan anlaşılması, işe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini sonradan kaybetmesi…” hallerinde hizmet sözleşmesi kurumca tek taraflı olarak feshedilir.

7- Atamaya hak kazanan aday ile yapılacak olan sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayın sözleşmesi 1 (bir) ay içerisinde feshedilecektir.

8- Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (terhis, tecilli veya muaf olmak)

9- Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna başvuracak adayların kamu veya özel sağlık kuruluşunda boy ve kilo ölçümü yaptırarak belgelendirmesi gerekmektedir.

10- Başvuru bitimi tarihi itibarıyla mühendis ve büro personeli ile koruma ve güvenlik görevlisi kadroları için 30 (otuz), destek personeli kadroları için 35 (otuz beş) yaşını bitirmemiş olmak.

11- Üniversitemiz, merkez ve ilçe yerleşkelerinde kurum içi görevlendirmeye binaen çalışmaya engel durumu bulunmamak.

12-Sözleşme yapmaya hak kazanan adayların Sözleşmede belirtilen görev yerinde ikameti gerekmektedir.

RESMİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR 1
  • atmaca 1 yıl önce Şikayet Et
    1.nolu mühendis alımı ile ilgili; o şartların hepsini yerini getirebilecek insan sayısı çok azdır. Gerçek anlamda o şartları sağlayan adamda başvurmaz zaten. (Kafadan sallamıyorum bir bilişim teknolojileri uzmanı olarak söylüyorum)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular