KPSS 50 puan ile personel alımına devam ediyor! Başvuru şartları neler?

Çukurova Üniversitesi en az KPSS 50 puan ile personel alım ilanı yayınladı. Alım yapacağı kadrolara ilişkin detayları açıklayan üniversite, en az lise mezunu adaylar arasından görevlendirme gerçekleştirecek. İşte başvuru ekranı

KPSS 50 puan ile personel alımına devam ediyor! Başvuru şartları neler?
KPSS 50 puan ile personel alımına devam ediyor! Başvuru şartları neler?
GİRİŞ 27.07.2022 09:19 GÜNCELLEME 27.07.2022 09:20

Çukurova Üniversitesi, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin B fıkrası uyarınca Hemşire, Biyolog, Sağlık Teknikeri, Röntgen Teknisyeni, Diğer Sağlık Personeli, Temizlik Görevlisi, Şoför, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Aşçı ve Usta Gemici kadrolarına personel alımı yapacağını açıkladı. En az lise mezunu adaylar arasından istihdam sağlayacağını açıklayan kurum, yine beraberinde adaylardan  KPSS puan şartı arıyor. Başvuru sürecine ilişkin merak edilen detaylara ise haberimizden ulaşabilirsiniz.

CANLI ALTIN FİYATLARI: Çeyrek Altın, Gram Altın, Tam Altın, Bilezik fiyatları hızla düşüyor!CANLI ALTIN FİYATLARI: Çeyrek Altın, Gram Altın, Tam Altın, Bilezik fiyatları hızla düşüyor!

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

Çukurova Üniversitesi personel alımı başvuruları 20 Temmuz 2022 tarihinde başladı. Adaylar 3 Ağustos 2022 tarihine kadar www.cu.edu.tr/ adresi üzerinden gerekli belgeleri eksiksiz olarak doldurmak koşulu ile başvurularını online olarak tamamlayabilecek.

Kadro ve DetaylarıKadro ve DetaylarıKadro ve Detayları

BAŞVURU EKRANI

GEREKLİ BELGELER

  • Nüfus kayıt örneği  (E-Devletten alınmış barkodlu / kare kodlu belge)

  • Mezuniyet belgesinin (E-Devletten alınmış barkodlu / kare kodlu belge)

  • 2020 KPSS (B) Grubu Sınav Sonuç Belgesi (ösym.gov.tr’den alınmış barkodlu / kare kodlu belge) )

  • Adaylar Aranan Nitelikler kısmında belirtilen evrakları başvuru sırasında sisteme yüklemek zorundadırlar.

BAŞVURU ŞARTLARI

  1. Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 Sayılı Kanunun 48.maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.

  2. Erkek Adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak veya tecilli olmak.

  3. Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler” hükmü gereğince bu maddeye aykırı durumu  tespit   edilenler  hakkında  işlem  yürütülmeyecektir.

  4. Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamazlar.

  5. Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak.

  6. Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.

  7. Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması gerekmektedir.

  8. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

  9. Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecektir. Kurumumuzca kendilerine bir ücret ödenmiş ise bu ücret yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

  10. Lisans mezunları için 2020 KPSS(B) grubu KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmak, Ön lisans mezunları için 2020 KPSS(B) grubu KPSSP93 puan türünden en az 50 puan almış olmak, Lise mezunları için 2020 KPSS(B) grubu KPSSP94 puan türünden en az 50 puan almış olmak.

RESMİ İLAN METNİ

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!