Adli Tıp Kurumu en az lise mezunu personel alımı yapıyor! Başvurular ne zaman bitecek?

Adli Tıp Kurumu en az 70 KPSS puan ile belirtilen kadrolara personel alımı yapacağını ilan etti. Başvuru şartları ve tarihine ilişkin merak edilne tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Adli Tıp Kurumu en az lise mezunu personel alımı yapıyor! Başvurular ne zaman bitecek?
Adli Tıp Kurumu en az lise mezunu personel alımı yapıyor! Başvurular ne zaman bitecek?
GİRİŞ 23.12.2022 09:10 GÜNCELLEME 23.12.2022 09:25

Adli Tıp Kurumu, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi uyarınca Büro Personeli, Aşçı, Şoför, Hizmetli, Sağlık Teknikeri, İnfaz ve Koruma Memuru ve Güvenlik Görevlisi kadroları için personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları ve tarihine kadar merak edilen tüm detaylar açıklayan kurum, en az lise mezunu adaylar arasından personel istihdamı sağlayacak. Ayrıca kurum tüm adaylardan en az 70 KPSS puan şartı arıyor. 

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

Adli Tıp Kurumu personel alımı 12 Aralık 2022 Pazartesi günü saat 10:00'da başlayıp, 25 Aralık 2022 Pazar günü saat 23:59 itibarıyla sona erecek.

Adaylar e-Devlet üzerinden Adli Tıp Kurumu Başkanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden başvurularını online olarak tamamlayabilecek.

BAŞVURU EKRANI

Kadro ve DetaylarKadro ve Detaylar

BAŞVURU ŞARTLARI

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 

b) Son başvuru günü olan 25 Aralık 2022 tarihinde 657 sayılı Kanunun 40’ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak ve merkezi sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak. (01 Ocak 1987 ve sonrası doğumlular müracaat edebilecektir.) Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile İnfaz ve Koruma Memuru pozisyonu için merkezi sınavın (KPSS-2022) yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla 30 yaşını bitirmemiş olmak. (01 Ocak 1992 ve sonrası doğumlu olanlar sınava müracaat edebilecektir.) 

c) Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak, ç) 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak, 

d) 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, 

e) Kamu haklarından mahrum olmamak,

f) Son müracaat tarihi itibarıyla atanılacak pozisyon için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak.

RESMİ İLAN METNİ

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı