AFAD en az 70 KPSS puan ile personel alımı! Başvuru detayları neler?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı en az 70 KPSS puan şartı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Uzman Yardımcısı alımı yapacağını ilan etti. İşte başvuru sürecine dair ilanda yer alan ayrıntılar...

AFAD en az 70 KPSS puan ile personel alımı! Başvuru detayları neler?
AFAD en az 70 KPSS puan ile personel alımı! Başvuru detayları neler?
GİRİŞ 29.12.2022 09:25 GÜNCELLEME 29.12.2022 09:40

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Uzman ve Uzman Yardımcılığı Sınav, Atama, Yerleştirilme, Görev ve Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 43 Afet ve Acil Durum Yönetimi Uzman Yardımcısı alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları ve tarihine ilişkin merak edilen tüm detaylar açıklayan kurum, adaylardan en az 70 KPSS puan şartı arıyor. İşte ilan ilişkin merak edilenler...

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı personel alımı başvuruları 23 Ocak 2023 saat 10:00'da başlayıp 30 Ocak 2023 saat 17:00'ye kadar devam edecek. 

Adaylar e-Devlet üzerinde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı/Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden başvurularını online olarak tamamlayacak.

BAŞVURU EKRANI

AFAD Kadro Detayları

BAŞVURU ŞARTLARI 

  1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.

  2. 2023 yılının Ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmak. (01.01.1988 tarihinden sonra doğmuş olmak.)

  3. Erkek adaylar için giriş sınavı tarihinde askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

  4. Afet ve Acil Durum Yönetimi Uzman Yardımcısı Giriş Sınavına iki defadan fazla katılmamış olmak.

  5. Görevin devamlı olarak yapılmasına engel bir sağlık problemi bulunmamak.

  6. Süresi içerisinde ve usulüne uygun olarak giriş sınavına başvuruda bulunmuş olmak.

  7. Adaylar KPSS puan türlerine ve öğrenim bölümlerine göre bu ilanda belirtilen kadrolardan sadece birine başvuruda bulunabilirler.

RESMİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı