Uludağ Üniversitesi 60 KPSS ile sözleşmeli personel alacak! Kadrolar ve özel şartlar neler?

Bursa Uludağ Üniversitesi, en az lise mezunu olmak kaydı ile 190 kişilik sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru yapacak adayların 2022 KPSS’den en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

Uludağ Üniversitesi 60 KPSS ile sözleşmeli personel alacak! Kadrolar ve özel şartlar neler?
Uludağ Üniversitesi 60 KPSS ile sözleşmeli personel alacak! Kadrolar ve özel şartlar neler?
GİRİŞ 05.04.2023 09:15 GÜNCELLEME 05.04.2023 09:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Resmi Gazete’de yayınlanan ilana göre; Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi'nde görevlendirilmek üzere 190 personel alınacak. 

KADROLAR VE ÖZEL ŞARTLAR

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ BAŞVURU ŞARTLARI

  • Türk Vatandaşı olmak, 

  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 

  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı alıyor olmamak. 

  • 2022 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. (Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93, Lisans mezunları için KPSSP3 puanı esas alınacaktır.)

  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ile gece nöbeti tutmasına ve vardiyalı çalışmasına engel olabilecek durumu bulunmamak. 4-Erkek adaylar için askerlik durumu itibarıyla; askerlikle ilgisi bulunmamak, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, 

  • Türk Ceza Kanunu'nun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak, 

  • Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 4/B’ li olarak çalışıyor olmamak,

  • Başvuracak adaylardan 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrası uyarınca Kamu kurumlarında istihdam edilenler, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların, Yeniden Hizmete Alınma başlıklı Ek 1. maddesi “Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi (Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç) halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez” hükmü gereğince başvuramazlar. Bu hükme uygun olmayanlar atanmaya hak kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır. 

  • Başvurulacak unvanın aranılan niteliklerini sağlamak, 

  • Kamu görevinden herhangi bir nedenden dolayı ihraç edilenlerin başvuruları alınmayacaktır,

  • Atanmaya hak kazanan adaylar hakkında 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanununun 3 üncü maddesi uyarınca arşiv araştırması yapılacaktır. (Söz konusu sonucun olumlu gelmesi halinde ilgililerin atamaları yapılacaktır.)

BAŞVURULAR NASIL VE NE ZAMAN?

Başvuru işlemleri Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi (http//personelalimi.uludag.edu.tr) adresinden yapılacaktır. Adayların başvuru esnasında oluşturdukları kullanıcı adı ve şifresi ile üye girişi yaparak başvurularının tamamlanıp tamamlanmadığını takip etmeleri gerekmektedir. 

Adayların bu ilanın Resmi Gazete’de yayım tarihinden itibaren 15 (on beş) gün içerisinde başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir. 

"Başvuru onay işleminiz tamamlanmıştır" ibaresi görülmeyen hiçbir başvuru değerlendirmeye alınmayacaktır.

Şahsen, posta veya faks yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir

Ahmet Işık Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Ahmet Işık

Editör Hakkında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden (İngilizce-Almanca) 2015 yılında mezun oldu. 6 yıllık gazeteci. TRT’de staj yaptı. Haber7.com’da mesleğe ilk adımı atarak internet haberciliğine başladı. Halen Haber7.com’da SEO editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • İso 11 ay önce Şikayet Et
    60 derece ile İthal kelimeci yandaş çocukları Oksforta alınıyor sandım ama BURSA çıktı KATILMIYORUM 60 cok düşük derece olduğu icin
    Cevapla
  • emin 11 ay önce Şikayet Et
    Araştırın girecekler bellidir!... 60 puan nedir!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!