Mayın patladı: 20 Husi militanı öldü

Dali kentinde yol kenarına yerleştirilen mayının infilak etmesi sonucu 20 Husi militanı öldü

Mayın patladı: 20 Husi militanı öldü
Mayın patladı: 20 Husi militanı öldü
GİRİŞ 05.04.2015 08:05 GÜNCELLEME 05.04.2015 08:05

Yemen'in Ed-Dali kentinde yol kenarına yerleştirilen mayının infilak etmesi sonucu 20 Husi militanı yaşamını yitirdiği bildirildi.

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, ülkenin güneydeki Dali kentinin Senah bölgesinde Halk Direniş Komiteleri tarafından yol kenarına yerleştirilen mayının, silahlı Husi militanlarını taşıyan 2 askeri aracın geçişi sırasından infilak etmesi sonucu 20 Husinin öldüğü, bazılarının da yaralandığı belirtildi.

Geçen haftadan bu yana Dali kentine girmeye çalışan Husiler ile eski Cumhurbaşkanı Salihi yanlısı 33. Zırhlı Tugaya bağlı askerler, büyük bir direnişle karşılaşmıştı.

Yemen'in güneyindeki şehirlerde devrik Cumhurbaşkanı Ali Abdullah Salihi ve Husiler'e bağlı güçler ile Güney Hareketi'ne bağlı silahlı kuvvetler ve Cumhurbaşkanı Abdurabbu Mansur Hadi'yi destekleyen güçler arasında çatışmalar yaşanıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Baklava kutusunda rüşvete tepki yağıyor! 'Hadi savunun bunu da'
Tarsus'ta feci ölüm! Peki suçlu kim?