İran'dan Trump uyarısı: ABD'ye çok şeye mal olacak

İran Cumhurbaşkanı Ruhani, ABD Başkanı Trump'la ilgili, "Dünyada neler olup bittiğini öğrenmesi çok zaman alacak ve bu ABD'ye çok şeye mal olacak." dedi

İran'dan Trump uyarısı: ABD'ye çok şeye mal olacak
İran'dan Trump uyarısı: ABD'ye çok şeye mal olacak
GİRİŞ 01.02.2017 11:43 GÜNCELLEME 01.02.2017 13:55
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ABD Başkanı Donald Trump'ın imzaladığı ve 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının ülkeye ziyaretlerini geçici olarak yasaklayan kararnameyle ilgili konuştu.

Trump'ın cuma günü imzaladığı kararnamede İran, Irak, Libya, Somali, Sudan, Suriye ve Yemen'den gelenlerin en az 90 gün ülkeye girişi yasaklanırken, mültecilerin kabulü 4 ay, Suriyeli mültecilerin kabulü ise tamamen durdurulmuştu.

TRUMP ACEMİ BİR LİDER

Ruhani, "Bugün halkları ayırma günü değildir. Diğer milletlerin vizelerini iptal etmek siyaset arenasına yeni girmiş kişilerin yapacağı bir iştir. Bunlar siyasete yeni girmiş kişilerdir. Başka bir alemden siyaset alemine girdiler. Dünyada neler olup bittiğini öğrenmesi çok zaman alacak ve bu ABD'ye çok şeye mal olacak." diye konuştu.

İran, Trump'ın kararnamesine karşı hukuki, siyasi ve karşılıklı önemler alacağını bildirdi.

YORUMLAR 30
  • hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    sen abddende aşağılıksın ey müslüman katili iran.
    Cevapla
  • Mesut 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun irana
    Cevapla
  • urfalı63 7 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanların yüz karası, sen kimsin ve kime kafa tutuyorsun geç bunları, hiç sahici değilsiniz reklam kokan hareketler.Hiç bir zamanda size güvenemiz olmayacak.Önce Suriyede binlerce müslümanların akıttığın kanın hesabını ver.
    Cevapla
  • Samet 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar ilginç amerikadaki yahudiler ve geriden amerikayi yonetenlerde trumpa atıyor iranda trumpa atıyor! Ne tesadüf!!!
    Cevapla
  • Gürkan.. 7 yıl önce Şikayet Et
    İran ve Amerika yıllarca danışıklı dövüş yaptılar. Bu çıkışlarla iranın amacı antiamerikancıları da arkasına alarak islam devletlerinde liderlik ele geçirmektir..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli'den Dünya Türkçülük Günü mesajı
Türkiye’de akademik enflasyon: Okul çok nitelik az