İran: Bu bir komplo ve arkasında İsrail var

İran Genelkurmay Başkanı Muhammed Hüseyin Bakıri IKBY'de düzenlenen referandumun bir komplo olduğunu belirterek, arkasında İsrail ve küresel emperyalizmin olduğunu söyledi.

İran: Bu bir komplo ve arkasında İsrail var
İran: Bu bir komplo ve arkasında İsrail var
GİRİŞ 26.09.2017 11:41 GÜNCELLEME 26.09.2017 14:23
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Hüseyin Bakıri, dün düzenlenen bir törende İstihbarat Bakanlığı yöneticileri ve personeline hitaben yaptığı konuşmada, Irak Bölgesel Kürt Yönetimi'nde (IKBY) düzenlenen bağımsızlık referandumuna dair açıklama yaptı.

Tasnim haber ajansında yer alan açıklamaya göre Bakıri, İran'ın şiddetle karşı çıktığı tartışmalı referandumun arkasındaki güce dikkat çekti.

Yapılan referandumun İsrail'in bir komplosu olduğu aktaran Bakıri, ''Bu referandum girişiminin perde arkasında Siyonist İsrail ve Küresel emperyalizmi var'' dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 17
  • Necmi 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey ehl-i hak! Ey hakperest ehl-i şeriat ve ehl-i hakikat ve ehl-i tarîkat! Bu müdhiş maraz-ı ihtilafa karşı birbirinizin kusurunu görmeyerek, yekdiğerinizin ayıbına karşı gözünüzü yumunuz! ﻭَﺍِﺫَﺍ ﻣَﺮُّﻭﺍ ﺑِﺎﻟﻠَّﻐْﻮِ ﻣَﺮُّﻭﺍ ﻛِﺮَﺍﻣًﺎ edeb-i Furkanî ile edebleniniz! Ve haricî düşmanın hücumunda dâhilî münakaşatı terketmek ve ehl-i hakkı sukuttan ve zilletten kurtarmayı en birinci ve en mühim bir vazife-i uhreviye telakki edip, yüzer âyât ve ehadîs-i Nebeviyenin şiddetle emrettikleri uhuvvet, muhabbet ve teavünü yapıp; bütün hissiyatınızla ehl-i dünyadan daha şiddetli bir surette meslekdaşlarınızla ve dindaşlarınızla ittifak ediniz.. yani, ihtilafa düşmeyiniz. Lemalar - 155
    Cevapla
  • hasan elçin 6 yıl önce Şikayet Et
    günaydın...körle yatan şaşı kalkar..anca aklınız başınıza geldi....
    Cevapla
  • hasbal 6 yıl önce Şikayet Et
    senin arkanda kim var? dostların üzülmesin söylediklerine?
    Cevapla
  • Konyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Riyakarlığın İslamda yeri yok Samimiyetle İslam Kardeşliği için İslama Teslim olacaksın Mezheb cilik yapmayacaksın İşte ozaman Allah'ın yardımı Bizimle olur Allahım Bizi ıslah eyle AMİN
    Cevapla
  • Elazığlı 6 yıl önce Şikayet Et
    İranla ve Rusya ile dirsek temasına devam..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe Beko kaybetti! Son düdükle ortalık karıştı
Saadet Partisi'nde yeni dönem! Temel Karamollaoğlu görevinden ayrılacağını açıkladı