İşte bebek katili İsrail

Netanyahu'nun “İsrailli çocuklar daha rahat uyusun diye” açıkladığı Gazze saldırısında katledilen Filistinli bebeklerin sayısı 20'yi aştı. İsrail "Terör saldırılarına karşı önlem için savaşıyoruz" diyor ama çekilen bu fotoğraflar İsrail'in katliam yaptığının bir göstergesi...

GİRİŞ 16.11.2012 11:31 GÜNCELLEME 19.11.2012 16:15
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılar katliama dönüştü. Gazze'yi uçak, helikopter ve hücumbotlarla vuran İsrail, çoluk çocuk demeden canlı tüm hedefleri bombalıyor.

İsrail uçaklarının, Gazze'deki Zeytun mahallesine sabah düzenlediği hava saldırılarında aynı aileden aralarında Rami Şendi adlı 1,5 yaşında bir bebeğin ve 2 kadının bulunduğu 4 kişi katledildi, 35 kişi yaralandı.
Yerel kaynakların bildirdiğine göre Refah, Hanyunus kentleri ile Gazze'nin kuzeyindeki pek çok yerleşim bölgesine de onlarca saldırı gerçekleştirildi.

Gazze'nin farklı bölgelerine sabah saatlerinde düzenlenen saldırılarda aralarında, kadın, yaşlı ve çocukların da bulunduğu 18 kişinin katledildiği açıklandı.

İsrail'in 6 gündür aralıksız sürdürdüğü saldırılarda katledilenlerin sayısı 91'a, yaralı sayısı da 736'ya yükseldi.

BEBEKLERİ DE HEDEF ALDI

İsrail, "terör saldırılarına karşı önlem için savaşıyoruz" açıklamasında bulunurken hayatını kaybedenlerin kimlikleri durumun hiçte öyle olmadığını gösteriyor. İsrail'in havadan ve denizden gerçekleştirdiği saldırılarda katledilenlerden 23'nün çocuk olduğu öğrenildi. Katledilen çocukların birçoğu da daha bebek.

Gazze kentindeki bir eve isabet eden bombayla el-Dalu ailesinden 9 kişi öldürüldü. En kanlı günde ölenlerden 5'inin bebek olduğu öğrenildi.

Gazze Sağlık Bakanlığı'na göre üç bebek ve başına şarapnel parçaları isabet eden 13 yaşındaki bir kız çocuğu hayatını kaybetti. Bakanlık, Gazze'nin kuzeyindeki iki eve isabet eden mermiler sonucu 3 yaşındaki Tamir ve 1 yaşındaki kız kardeşi Cumane'nin öldürüldüğünü açıkladı; el-Beric mülteci kampına düzenlenen saldırıda da 18 aylık İyad Yusuf Huse'nin hayatını kaybettiğini, kız kardeşinin de ağır yaralandığını belirtti. Gazze'de akşam üzeri iki katlı bir eve roket isabet etmesi sonucu aynı aileden dört küçük çocuk, biri 80 yaşında olmak üzere beş kadın katledildi.

İsrail ordusunun Batı Şeria'da Ramallah kentinin güneyinde bulunan Kalandiya kampı yakınlarında Gazze saldırılarını protesto eden göstericilerin üzerine attığı gaz bombasının bir bebeğin ölümüne sebep olduğu bildirildi.

Geçtiğimiz günlerde daha 10 aylık bir bebek olan Hanin Tafiş, İsrail'in Gazze kentinin doğusuna düzenlediği hava saldırısında katledildi.

İsrail uçaklarının vurduğu sivil aracın içinde yalnızca dünyaya gözlerini Hanin Tafiş ve iki kardeşi vardı

Yerde cansız yatan minik bedene yakınlarının vedası objektiflere böyle yansıdı.

Yürek burkan, iç acıtan fotoğraflar morgdan çekildi. Acı haberi duyan yakınları morga koştu. 

BU FOTOĞRAF KATLİAMIN SİMGESİ OLDU

Dünkü şiddet dalgasında yüzlerce kişi yaralanırken, hayatını kaybedenler arasında BBC'nin Gazze'deki fotoğraf editörü Cihad Maşharavi'nin 11 aylık oğlu Ömer de vardı.

Saldırıda, Meşeravi'nin dört yaşındaki oğlu Ali de ciddi olarak yaralandı.

Cihad Meşeravi'nin yengesi de yaşamını yitirirken, kardeşi ağır yaralandı.

Olay sonrasında BBC'ye konuşan Cihad Meşeravi, hava akınında evlerine şarapnel isabet ettiğini anlattı.
Meşeravi "Oğlum neden bu şekilde öldü? Hatası neydi? 10-11 aylıktı daha, ne yaptı?" diye isyan etti.

BBC muhabiri Cihad Mişaravi'nin 11 aylık oğlunun cansız bedenini kucaklarken çekilen bu fotoğraf, İsrail katliamının simgesi oldu.


KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 23
  • Ömer Malatya 11 yıl önce Şikayet Et
    israilin her zamanki seçim kampanyası; '' çocuk katliamı''. ve islam dünyası yine sessiz...
    Cevapla
  • güney kuzey 11 yıl önce Şikayet Et
    katil abd -israel ve işbirlikçilerine itaf olunur... göstermelik one minuts sonra yes please ....bop eş başkanına itaf olunur...katillere cesaret veren abd ve baş mütefiki ....in nasıl uyku giriyor gözüne bu bebeleri katleden şerefsiz zihniyeti dünyadan silmek gerekmez mi ey cemaati müslimin...
    Cevapla
  • mehmet akif 11 yıl önce Şikayet Et
    abd basınına bu resimleri reklam verip abd ve israili kınayalım.... buradan hükümete, sn. erdoğana, ve türk holdinğlerine sesleniyorum. hatta arap ülkeleri ilgililerine sesleniyorum...resimde yavrusu israil terörüne kurban giden ve ağlayan babanın resimi abd ve ab medyasına reklam verdirip halkları uyandıralım...evet hükümetleri uyanmayan batıyı halklarına şikayet edelim. oturma zamanı değildir....
    Cevapla
  • rıza durur 11 yıl önce Şikayet Et
    acizliğimizi affet yarab.......... ama ne yapmalıyız ne yapabiliriz,dua ediyorum yarab taşların,ağaçların arkamda yahudi var dediği o gün bana onlarla savaşmayı ve orada şehadeti nasip et...................
    Cevapla
  • Harun B. 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHım;. acizliğimizi, dağınıklığımızı ve çaresizliğimizi sana arz ediyorum. artık bu başsız gövdeye içimizden bir lider gönder. ebrehe'ye yaptığını bu siyonistlere de tattır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Derbi bitti olaylar bitmedi! RAMS Park yine karıştı
İsrail'e bir günde dört koldan darbe: Keskin nişancı, roket, pusu, füze salvoları