İşte İsrail katliamının görüntülü belgesi!

İsrail'in geçen çarşamba gününden bu yana Gazze'ye yönelik saldırılarında en az 74 Filistinli hayatını kaybetti. Hamas ise Gazze'nin ilk vurulduğu ve 13 kişinin öldüğü saldırının görüntülerini sosyal paylaşım sitelerinden paylaştı.

GİRİŞ 19.11.2012 08:57 GÜNCELLEME 19.11.2012 11:08
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İsrail'in geçen çarşamba gününden bu yana Gazze'ye yönelik saldırılarında en az 74 Filistinli hayatını kaybetti.

Saldırıların başladığı ilk günde çekilen bu görüntüler, vahşetin ne denli büyük olduğunu ortaya koyuyor.

Hamas tarafından internet sitelerine yüklenen bu görüntülerle katliamın belgesini dünyaya gösteriyor..

İşte o görüntüler:

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 12
  • Masum Öz 11 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH zalimleri kahretsin. dikkat edin.... ısrail neden 1 saat de 200 hava saldırısı gerçekleştirdi? bunu amacı ne? israil'in derdi gazze değil, bu bir büyük çaplı askeri tatbikattır. özellikle bu tatbikatta hava saldırılarını büyük bir önem veriliyor. israil'in amacı ise, pilotlarını eğitmek, onları yakında planladığı büyük saldırı için hazırlamak. peki sizce israil kendisini hangi saldırı için hazırlıyor? bunu büyük bir ihtimalle israil'deki seçimlerden sonra göreceğiz. israil'in şu anda hedefinde bir ülke var....
    Cevapla
  • Gültekin kaya 11 yıl önce Şikayet Et
    hani nerede direnis ekseni. iran,esed ve hizbusseytan ısrail'e karsi direnis ekseniymis hani gazze gecen haftadan beri bombalaniyor hani ne yaptilar bu takkiyeci yalanci münafiklar sesleri cikmiyor,filistin davasi sadece müslüman sünnileri uyutmak icin kullandiklari bir aractir gercekten onlar filistin icin birsey yapmazlar,cünkü filistinliler sünniler kendileri zaten suriyede esed bunlarin destegiyle müslüman sünnileri katlediyor, hani ey iran uzantilar cikin meydana hani suriye kiyami abd oyunuydu hadi gazze icin ne yapiyorsunuz, bu sahte direnis eksenin bir daha maskesi düstü bunlarinki direnis ekseni degil ser ekseni israil ile gizli isbiriligi icindeler, zalimlerin ve münafik iranin bir daha maskesi düstü.
    Cevapla
  • Gültekin kaya 11 yıl önce Şikayet Et
    hani nerede direnis ekseni. iran,esed ve hizbusseytan ısrail'e karsi direnis ekseniymis hani gazze gecen haftadan beri bombalaniyor hani ne yaptilar bu takkiyeci yalanci münafiklar sesleri cikmiyor,filistin davasi sadece müslüman sünnileri uyutmak icin kullandiklari bir aractir gercekten onlar filistin icin birsey yapmazlar,cünkü filistinliler süüniler kendileri zaten suriyede msülüman sünnileri katlediyorlar, hani ey iarn uzantilar cikin meydana hani suriye kiyami abd oyunuydu hadi gazze icin ne yapiyorsunuz, bu sahte direnis eksenin bir daha maskesi düstü bunlarinki direnis ekseni degil ser ekseni israil ile gizli isbiriligi icindeler, zalimlerin ve münafik iranin bir daha maskesi düstü.
    Cevapla
  • Turan Açıkgöz 11 yıl önce Şikayet Et
    kahrol israil. ALLAH'ım şu israilin başına gazabını bahşet. biliyoruzki senin gazabın şiddetlidir... amin
    Cevapla
  • marem er 11 yıl önce Şikayet Et
    ya aziz, ya kahhar, ya cebbar, ya azizen züntikam. ya rab bu masumların ahı sana ulaştı, biz islam ümmetinden bir şey olacağı yok intikamını al ya rab! bizlere de akıl, fikir, feraset ve iz'an bahşet ya rab'
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Düğün yapacaklar dikkat! Yaz aylarında talep arttı: Uzmanından sahte altın uyarısı
Bakanlık duyurdu! Türkiye birinci sırada