Erdoğan: 'Asker boşuna öldü' diyen densiz...

Başbakan Erdoğan, parti grup toplantısında "Türk askeri boşuna öldü" diyen BDP Diyarbakır Milletvekili Emine Ayna'ya çok sert cevap verdi.

Erdoğan: 'Asker boşuna öldü' diyen densiz...
Erdoğan: 'Asker boşuna öldü' diyen densiz...
GİRİŞ 19.03.2013 13:53 GÜNCELLEME 19.03.2013 14:58
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan, partisinin grup toplantısındaki konuşmasında geçtiğimiz günlerde "Türk askerleri boşuna öldü" sözleriyle dikkat çeken BDP Diyarbakır Milletvekili Emine Ayna'ya tepki gösterdi.

İstiklal Marşı'nın son dört kıtasını okuyan Erdoğan, "Türk askerinin boşuna öldüğünü söyleyen densizler iyi dinlesin" dedi.

'ASKER BOŞUNA ÖLDÜ' DİYEN DENSİZ

"Türk askeri boşuna öldü' diyen bazı densizler İstiklal Marşı'nın son 4 kıtayı birilerinin özellikle dinlemesini ve anlamasını istiyorum" diyen Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

Bazı kendini bilmezlerin bu milletin manifestosu olan bu son 4 kıtayı özellikle dinlemesini istiyorum. Kalbinde insan sevgisi olmayanlar onların boşuna öldüğü iddiasıyla ancak kendilerini alçaltırlar. Bu ülke şehitlerimiz sayesinde İstiklal Marşımızın en güzel şekilde ifade ettiği şekilde yüreklerimizdeki sarsılmaz imanla hiçbir zaman da alçaklar uğrayamadı. Hiçbir zaman da uğrayamayacaklardır."

YORUMLAR 9
  • güney kuzey 11 yıl önce Şikayet Et
    SİZ VATAN EVLATLARI ÖLÜRKEN... sırca köşkünüzde ahkam kesmeye devam ediniz sayın yetkililer...neden sizin çocuklarınız şehit olmaz da fakirin fukararın çocukları şehit olur...neden sizin çocuklarınız diğerlerinden daha mı insan ...neden sizin çocuklarınız paraya para demezken diğer çocuklar aç sefil kömüre makarnaya muhtaç...neden siz villada diğerleri tenekeden barakada oturmak zorunda...neden bu ülkeyi bölmek parçalamak istiyen teröristler sayın olurda saygı duyulur müzakere edilirde koskoca ordumuzun başı terör örgütü üyeliğinden mühebbet hapsi istenir...neden dün dedğinize yarın yok dediğinizde bu milliet unutur..neden verdiğiniz her sözü unutursunuz....neden bu millet bu kadar vurgunduymaz ..neden ..neden...neden...
    Cevapla
  • orhan koksal 11 yıl önce Şikayet Et
    ..................... Bu densizler bunu ilk defa söylemiyorlar ve bunu hep bilerek ve isteyerek yapıyorlar. Ama son zamanlarda adına barış süreci denen şeyde bunlarla beraber yola çıktınız. Hükümet bunlara güvenebilir ama ben bunların sözlerinin bir kelimesine dahi inanmıyorum. Terörist ve teröre destek veren ondan nemalanan her zaman bu milletin kalbinde terörist olarak kalacaklar.
    Cevapla
  • yusuf karaoğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    yüreğimize su serptiniz... sizi böyle tanıyor,böyle seviyoruz sayın başbakanım....
    Cevapla
  • yusuf karaoğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    başlar rükuda eğilir... sayın başbakanımızdan beklediğimiz sözler bunlar işte..........
    Cevapla
  • şenol gökmen 11 yıl önce Şikayet Et
    SAVAŞ İLLE BAŞKA ÜLKELERLE YAPILMIYOR. pkk ile yapılanı savaş diyemeyen zavallılar.bu vatan ve din düşmanları ile yapılan savaş da en az diğer savaşlar kadar önemli.askerimiz ne polisimiz bu şehitleri vermeseydi sen böyle rahat rahat kılavyenin başında ahkam kesemezdin unutma.Allah şehitlerimize rahmet etsin.onların sayesinde biz böyle rahatız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
3. Dünya savaşı çıkarsa müttefikimiz kim olsun? İşte dikkat çeken Türkiye detayı...
UCM tehdide tepki gösterdi: Uluslararası yargıya müdahale!