MHP'li Bulut: Hülya Koçyiğit'e üzüldüm

MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, akil insanlar listesinde Hülya Koçyiğit'in ismini görünce üzüldüğünü söyledi.

MHP'li Bulut: Hülya Koçyiğit'e üzüldüm
MHP'li Bulut: Hülya Koçyiğit'e üzüldüm
GİRİŞ 04.04.2013 17:11 GÜNCELLEME 04.04.2013 17:11
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bulut ayrıca listede Ermeni asıllılıların olmasını sert bir biçimde eleştirdi...

MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Balıkesir'de merhum Alparslan Türkeş'in ölüm yıl dönümü programına katıldı. Kendisine akil insanlar listesini soran gazetecilere değerlendirmede bulunan MHP'li Bulut, "Hülya Koçyiğit'in adını gördüm, çok üzüldüm. Çocukluğumda filmlerini seyrettiğim, bazen sevgilim, bazen ablam olarak gördüğüm, çok değer verdiğim bir şahsiyetin böyle kirli insanların içinde yer almasına çok üzüldüm. Bu ülkenin pislenmesine, bu ülkenin bölünmesine alet olan, Türklükten rahatsız olan ve birçoğu soy özürlü olan kişilerin arasına girmesine çok üzüldüm" ifadelerini kullandı.

Listede Ermenilerin olduğunu söyleyen Bulut, "Ermeniler var listede, akil adammış, aklını yerim onun. Ermeni'nin aklı bana lazım değil. Bir Ermeni, Türk milleti için ne düşünür? Türkiye'de Ermeni vatandaşlarımız da var, onları sayıyorum ve seviyorum. Düne kadar devlete karşı olan, Türk milletinden intikam alma peşinde olan insanları tutmuşlar, akil adam diye seçmişler" diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • temiroğlu 11 yıl önce Şikayet Et
    meden üzüldün vekilim?. terör biterse işini kaybedeceğin için üzülmüşündür...
    Cevapla
  • hasan ali 11 yıl önce Şikayet Et
    ermeni insan değilmi yeter be. ne biçimsin yaa. yazıklar olsauns ana ermeni bilmem ne .ne biçim insansın yaa.ben utanıyorum
    Cevapla
  • ademcelikbilek 11 yıl önce Şikayet Et
    milet vekiline. sayın vekilim ya bizimde yurt dışında okadar vatandaşımız var onlarda mılletvekili yada o ülkelerde ki sivil kuruluşlara katılıyolar ve bu bızım hoşumuza gıdıyor bı türk olarak. bu ulkede yaşayan ermeni yada başka mılletlerden vatandaşlarında bu tür sosyal olayların içinde olması gayet normal. allah sıze akıl ve ızan versın bırdaha sızın ve gibilerınızın elıne düşürmesin inşlhh rabbim.
    Cevapla
  • ceylan gültekin 11 yıl önce Şikayet Et
    mhp kin ve nefret tohumu ekmeye devam ediyor,. bu adam kim ya,güya etyen mahcupyan'ı kastediyor,etyen'i ben yıllardır okurum,keşke onun çeyreği kadar akil ve kamil olabilsem ve de olabilsek,bu ülke huzura kavuşur.
    Cevapla
  • Mehmet Tel 11 yıl önce Şikayet Et
    Almanyada Türk kökenli politikacilar. Avrupanin bir cok ülkelerinde türk kökenli milletvekilleri ve hatta bakanlar var.Ama Türkiyede Türk kani tasimayan MHP ye göre hicbir sey olamaz,hatta akilli da olamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'in 'Refah' oyununda yeni perde! Beyaz Saray: İsrail savunmasız...
Ebu Ubeyde'den İsrail'e yeni meydan okuma! "Hazırız" deyip ilan etti