CHP'de toplu istifa şoku yaşandı

Konya'da CHP Beyşehir İlçe Başkanı Sinan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri partilerinden istifa etti.

CHP'de toplu istifa şoku yaşandı
CHP'de toplu istifa şoku yaşandı
GİRİŞ 19.04.2013 03:34 GÜNCELLEME 19.04.2013 08:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstifa gerekçesini açıklayan Sinan Özdemir, "Son günlerde CHP'nin içerisinde MHP vari bir çizginin çok güçlü bir şekilde yükselişe geçmektedir" dedi.

Yönetim kurulu üyelerinin de partiden istifa ettiğini belirten Özdemir, "Konya İl Başkanlığı tarafından da bu istifalar onaylanmış olup, şu anda ilçe başkanlığı görevini bırakmış bulunuyoruz. Parti içerisinde hoşgörüsüzlük ve sevgisizlik çok yükseldi. Mikro milliyetçi kanatların parti içerisinde ki önemli görevlerde bulunması da istifamızda etkili oldu" dedi.

YORUMLAR 3
  • haysem öztürk 11 yıl önce Şikayet Et
    kendi kendine bile muhalefet eden bir parti. dün ak dediğine bugün kara diyen dün çözüm için en uç fikirler beyan eden bugün çözümün olmaması için elinden gelen tüm oyunları oynayan chp ye bakıyorum ve kendine bu kadar kötülük ve kendisini bu kadar dibe çeken bir parti olamaz. Muhalefette sen varsan akparti için katlana katlana oylar gelecek
    Cevapla
  • levent 11 yıl önce Şikayet Et
    Zor zenaat. CHp li olmak zor iş - 1985-1990 da odtu de okurken cevremizde kürt solcu öğrenciler vardı - onlar chp li olarak Türk Kürt kardeşliğini barışı ve güneydoğuda işlenen cinayetlerim cözülmesini isterlerdi - şimdi hangi yüzle sokağa çıkıyorlar merak ediyorum - cinayetleri chp nin işlediği ortaya çıkınca barışı chp nin sabote ettiği anlaşılınca girecek delik bulabiliyorlarmı acaba
    Cevapla
  • Nail Sivri 11 yıl önce Şikayet Et
    BU NASIL PARTİ. Parti deyince "belli ilkeleri olan , sorunlar için çözüm üreten,iktidarı denetleyen,muhalefetteyken güçlenerek iktidara hazırlanan bir kurum geliyor insanın aklına . Bu CHP'nin ne olduğunu anlamaya çalışırken kafayı yiyeceğiz arkadaş.Millete bu kadar zulüm yapılmaz ki.Düşman ülkelere böyle bir parti kur .Savaşmaya gerek yok.O ülkenin battığının resmidir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul’da İmamoğlu’nun düzenlediği organizasyona Özgür Özel davet edilmedi
Vatandaşın sesine kulak verildi! 3 defa yakalanan firmalar kapatılacak