Eyvah! Kemal Kılıçdaroğlu bunu da yaptı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gaflarına alışmıştık ama bu son yaptığı diğerlerini unutturacağa benziyor. Kılıçdaroğlu, gittiği bir gecekonduda ezan okunmadan önce orucunu açınca yine malzeme konusu oldu. Kılıçdaroğlu'nun 2 yıl önce çekilen bu görüntüleri sosyal medyada yeniden popüler oldu.

Eyvah! Kemal Kılıçdaroğlu bunu da yaptı!
Eyvah! Kemal Kılıçdaroğlu bunu da yaptı!
GİRİŞ 16.07.2013 07:31 GÜNCELLEME 17.07.2013 11:08
Bu Habere 190 Yorum Yapılmış

Yürüyen merdivenlere ters çıkan, İzmir'i Güney'in incisi yapan, Mersin'i Güneydoğu Anadolu bölgesinin bir şehri olduğunu söyleyen, Fenerbahçe'nin efsane forveti Lefter'i ‘kaleci' yapan, son referandumda ‘oy' kullanmayan, Tunceli'de "Biz Sayın Başbakan gibi, söz verip sözünün arkasında duran bir insan değiliz." sözlerini ağzından kaçırıveren, İzmir'de ‘Başkan Haliç'i temizleyecek ve İzmirliler Haliç'te yüzecek' sözlerini söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski görüntüleriyle de internette fenomen olmaya devam ediyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Ramazan ayını yaşadığımız şu günlerde, sesi soluğu çıkmayan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ‘bunu da yaptı' dedirtecek iki yıl önceki görüntüleri şu sıralar sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor. Görüntülerde Kılıçdaroğlu ezan okunmadan önce iftar yapıyor.

Görüntülerde, Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün'le birlikte ziyaret ettiği bir gecekonduda ezanı beklemeden orucunu açması dikkat çekiyor.

Bu durum karşısında şaşkınlıklarını gizlemeyen vatandaşlardan bazıları ise ‘Daha ezan okunmadı' dese de artık iş işten geçmiş oluyor.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Aygün'ün ezanın okunmasıyla beraber hiçbir şey olmamış gibi yemelerine devam etmeleri ise dikkatlerden kaçmıyor.

Sosyal medyada en çok paylaşılan videolar arasında yer alan görüntünün 2 yıl öncesine ait olduğu belirtiliyor.

İŞTE KILIÇDAROĞLU'NUN DÜŞTÜĞÜ O DURUM:  

Haber7

YORUMLAR 190
  • mustafa demir 10 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu bilerek su içti bence.... bana kalırsa o suyu bilerek ezan okunmadan içti ki, taraftarlarına mesaj gönderdi. ben oruç filan tutmuyorum yanlış anlaşılmasın babından... dikkat ederseniz hiç umursamıyor az sonra okunan ezanla da çorbasını kaşıklıyor:)
    Cevapla
  • murat dinç 10 yıl önce Şikayet Et
    oruç değilde o yemekler ne öyle.. yorum yapanlardan kaan bey demiş ki ben olsam evde hiçbirşey yoksa kuru soğan koyardım sofraya. Doğru biz misafirimizin önüne koyacak bir yemek illaki buluruz da kardeşim bu adamlar ve bu zihniyet senin benim yediğim yemeği beğenmez hele hele senin benim evimizde pişen yemeğe kaşık sallamazlar ki. vatandaşla tokalaşıp elini ıslak mendille silen zihniyet bu. o eve girip o evde pişen yemeği yer mi. :))
    Cevapla
  • selim öncü 10 yıl önce Şikayet Et
    olur. Allah kabul etsin .Kemalciğim!
    Cevapla
  • ester malik 10 yıl önce Şikayet Et
    neden eyvah denmiş ki. bu zat oruç tutmuyor ki,zaten oruca karşılar,şu an istanbul yeniköydeyim,bu ilçede daha önce 11 sene yaşamıştım,son seçimi chp kazandı,vallahi sahilde gezecek ortam kalmamış bunlar sayesinde,içki içen,koklaşan,öpüşen,yarı çıplak gezen insanlar yüzünden,yiyecek dükkanları masalarını kaldırıma koymuş vatandaşa geçecek yer bırakmamışlar,pide almaya giderken iftara on dakika kala yemeye içmeye koyulmuş chpliler,ne günlere kaldık Allahım böyle,daha da acısı menfaatleri için chp yi destekleyecek mütedeyyin gruplarımızın olmasıdır,kıyamet kopmasın da ne olsun artık
    Cevapla
  • kaan 10 yıl önce Şikayet Et
    show amaclı iftar yemegine gitmis.:))))))). oruç zaten tutmuyorlar orası kesinde iftar yemeğine gitmiş misafir umduğunu değil bulduğunu yer dikkat ederseniz yemekleri bile kendileri getirmiş sırf gösteriş olsun diye oy devşirmenin peşinde kılıcdaroglu cok ayıp ben evsahibi olacam evimde yemek olmasın kuru soğan ekmek koyardım masaya yinede o yemekleri önlerine koymazdım yazık Show yapacaksın gariban halkı kullanma bari :((((((((((
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü