Sinan Aygün ezandan önce oruç açmayı anlattı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'ezanı beklemeden iftar yapması' görüntüleri hayli ilgi çekti. Kılıçdaroğlu ile beraber iftar yapan CHP'li Sinan Aygün o görüntülerin perde arkasını anlattı.

Sinan Aygün ezandan önce oruç açmayı anlattı
Sinan Aygün ezandan önce oruç açmayı anlattı
GİRİŞ 17.07.2013 11:00 GÜNCELLEME 17.07.2013 15:25
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilk kez gün yüzüne çıkan 'Ramazan görüntüleri' yine olay oldu. Görüntülerde Ankara Milletvekili Sinan Aygün ve Aylin Nazlıaka'yla birlikte gecekondu iftarına giden Kılıçdaroğlu, ezanı beklemeden orucunu açıyordu. 

Konuya ilişkin Habervaktim'e bilgi veren CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, yeni ortaya çıkan görüntülerin geçen yılki Ramazan ayına ait olduğunu söyledi.

'ORUCUMDA BİR SAKATLIK OLMAMIŞ'

Görüntüleri izleyen Aygün, sadece Kılıçdaroğlu'nun iftarı erken açtığını, kendisinin ezanın okunmasıyla birlikte suyu içtiğini belirterek, "Geçen sene Mamak'ta bir gecekonduya gitmiştik iftar yapmaya. Videoyu ben de şahsen seyrettim. Benim de ilgimi çekti. Genel Başkan suyu içiyor, koydu. Sonra ben ağzıma götürüyorum. İmam ‘Allahu ekber' diyor içiyorum suyu. Arada 5 saniye falan var. Benim oruçta bir sakatlık olmamış. Ondan sonra Aylin (Nazlıaka) içiyor zaten. Yani videoda bardağı ağzıma götürüyorum, duruyor. Suyu içmiyorum. ‘Allahu ekber' diyor dikiyorum sonra suyu. Benim orucumda sıkıntı yok" dedi.

YORUMLAR 40
  • OĞUZHAN 10 yıl önce Şikayet Et
    Sn Ahmet taşdelen. tabiki RTE nin camiye gitmesi oruç tutması da önemlidir. Bu BENİM BAŞBAKANIMIN İMANLI OLDUĞUNU gösterir. Tabii sizin liderler de böyle vasıflar olmayabilir...
    Cevapla
  • osman gündoğdu 10 yıl önce Şikayet Et
    yaşar nuri talebeleri. müftüleri yanlış fetva vermiş olabilir....)
    Cevapla
  • AHMET KAHRAMAN TAŞDELEN 10 yıl önce Şikayet Et
    BANA NE KILIÇTAROĞLUNUN ORUÇ AÇMASINDAN BANA NE RECEP TAYYİP ERDOĞAN IN CAMİYE GİTMESİNDEN...... allah aşkına bumu siyasilerde aradığımız krıterler....
    Cevapla
  • meg 10 yıl önce Şikayet Et
    sn polat.... imsak vakti ihtiyatlılık olsun diye doğrudur erken başlatılır ancak iftar direk güneş ile anlaşıldığından ve tespiti imsak vaktinden kolay olduğundan tam zamanında ezan okunur... yaw onu bunu geçin ben şuna şaşıyorum, bir insan oruç açmadan önce ellerini açıp da en hayırlı olan o AN da, allaha yakarmaz mı dua etmez mi??? en azından iktidar olabilmek için beee...
    Cevapla
  • naci türker 10 yıl önce Şikayet Et
    Dinle diyanetle ilgileri yok. Tamamen düzmece bir iftar olduğu için olacağı buydu. Nerede görülmüş gecekondu da tabldotla yemek yenildiği. Yani ya burası gece kondu değil düzmece yada daha vahimi bu kendini beğenmişler gece kondu tabağı yerine dışardan tabldot getirmişler. Allah'ım bunlara imkan vermesin. Yorumları ile bu haberi kınayan arkadaşlara da şaşarım bunların eline fırsat ver bak bakalım ülkenin hali ne oluyor. Allah yardımcımız olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor