Sarıgül'ün adaylığında flaş gelişme

CHP Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'le görüşecek.

Sarıgül'ün adaylığında flaş gelişme
Sarıgül'ün adaylığında flaş gelişme
GİRİŞ 30.10.2013 13:00 GÜNCELLEME 30.10.2013 14:43
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ile İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü yarın makamında ziyaret edecek.

CHP İstanbul İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye Değişim Hareketi ve Mustafa Sarıgül'e medya üzerinden yaptığı partiye katılım çağrısına, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün olumlu cevap verdiği hatırlatıldı.

Açıklamada, "CHP ile Sayın Sarıgül arasındaki ilk resmi temas yarın saat 12.00'de gerçekleşecek ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Sarıgül'ü Şişli Belediye Başkanlığı'nda ziyaret edecekler" ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 16
  • BEK-TEK 10 yıl önce Şikayet Et
    CHP Lİ ARKADAŞAR OKUYUN BAKIN DEDE KORKUT MASALI DEGİL :)) DÜNYA GERÇEKLERİ BUNLAR... 2009 YEREL SEÇİMLERİNDE ŞİŞLİ ilçesinde M.Sarıgüllü " DSP % 54 " oy almış...AKP %18 CHP %17 ... 2011 GENEL SEÇİMLERİNDE ŞİŞLİ den CHP-DSP BİRLEŞİMİ " %46 " oy AKP %35 oy almış... ŞİŞLİ M.Sarıgülün kalesidir. Çünkü şişli ilçemizin %35 Erzincanlı, %15 Giresunlu %25 si Sivaslıdır.22 Yıldır şişlide beyaz eşya servisiyim herkesi tanırım her evi iyi bilirim... M.Sarıgül şişliden giderse DSP_CHP gelen oyların alayı bölünür.. Şişli Elden gider... Büyükşehire gelince AKP nin ASLA AKP İHANET ETMEYECEK SEÇMENİ VAR.. CHP YADA MHP TEK BİR OY AKP DEN GİTMEZ.. SARIGÜL NASIL AZANACAK BÜYÜKŞEHİRİ..? SARIGÜL BİTER BEYLER SON POSTA TRENDE KAÇAR BÖYLECE... CHP BU SEÇİMLERDE ÖYLE BİR HÜSRANA UĞRAYACAKKİ ATATÜRK'ÜN KEMİKLERİ BİLE SIZLYACAK...
    Cevapla
  • BEK-TEK 10 yıl önce Şikayet Et
    GAZA GELMEYİN... BİLO VE SEDAT :))). 2009 seçimlerinde CHP %37 nasıl aldı sizler iyi bilirsiniz... Yoldaşınız MHP sizi bu sefer desteklemesse %30 da göremessiniz.. DENİZE DÜŞEN YILANA SARILIR DERLER..SİZ VE PARTİNİZ CHP ŞUAN BU DURUMDASINIZ.. Ne SARIGÜL nede MORGÜL hiç farketmez bu halk oyu HİZMETKARA VERİYOR... AKP sokaktan birini getirip aday gösterse yine % 50 yapar... BENDE BURADAYIM SİZDE... SEÇİM OLUR..SANDIK AÇILIR SİZDE GÖRÜRSÜNÜZ BİZDE... bence siz MART ayı girmeden Eczanelerden sakinleştirici, hazımsızlık ve migren haplarınızı alıp stoklayın :)))))))))))))))))))))
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    Sarıgül şow yapma artist seçmiyoruz !. bende feriköyde otururum Büyük bir hizmet verdiğini daha görmedik !
    Cevapla
  • Bilo Bilocan 10 yıl önce Şikayet Et
    SARIGÜL HİZMET EDER ARKADAŞ AKP'YİDE ALAŞAĞI EDER İSTANBULDA YAŞARSAK O GÜNLERİ GÖRÜRÜZ. 2009 CHP yüzde 37 Akp yüzde 44 almış..Mümin Koçal arkadaşım zekan fışkırıyor anladım yüzde 30'un altına nasıl düşürdün Chp'yi İstanbulda çok makarna yemişsin cidden biraz azalt bence:))) Yüzde 40 küsürlerle başabaş gidiyo İstanbulda CHP ve AKP komedi bu Akp yorumcuları:)))
    Cevapla
  • sedat demir 10 yıl önce Şikayet Et
    SARIGÜL İSTANBULU Bİ ALIRSA AKP'NİN BİTİŞİNİN BAŞLANGICI OLUR:))))BAŞBAKAN 3 DÖNEM KURALINI KALDIRIR!!!. 2009 Yerel Seçiminde Kılıçdaroğlu İstanbulda yüzde 37 oy almış Mümin arkadaş şakamısın sen:)))Birde yazmışsın Chp yüzde 30 lara çıkar diye bu Akpliler şaka gibiler ahahahaha:)))Chp'nin oyumu düşmüş İstanbulda puhahaha:))Sarıgül valla canını okuyacak Akp'nin İstanbulda..Yüzde 46 oy oranından bahsediyorlar Sarıgül için İstanbulda GÜMBÜR GÜMBÜR geliyor valla!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı