Gürsel Tekin'den Sarıgül'e şok!

Cüneyt Özdemir'in programına konuk olan Gürsel Tekin, Sarıgül'ün yolsuzluk dosyasına 'yalan' diyemedi.

GİRİŞ 27.01.2014 21:53 GÜNCELLEME 28.01.2014 18:57
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan'ın pazar günü İstanbul'daki ilçe adaylarını tanıtım toplantısında CHP'nin Sarıgül'ü ihraç etmek için hazırladığı raporu açıklaması CHP'yi zora soktu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CNN Türk'te Cüneyt Özdemir'in sunduğu 5N1K programına konuk oldu.

Tekin, Başbakan'ın açıkladığı, Kılıçdaroğlu'nun önünde poz verdiği Sarıgül'ün yolsuzluk dosyaları hakkında "yalan olduğunu söyleyemem" dedi.

GÜRSEL TEKİN'DEN SARIGÜL'E ALTIN VURUŞ

Cüneyt Özdemir'in, "57 sayfalık bu raporu hazırlayan CHP'liler Sayın Mustafa Sarıgül'le ilgili yanlış ve yalan bir rapor hazırlamışlar o yıllarda" sorusuna Gürsel Tekin şöyle cevap verdi:

Hayır öyle bir şey söylemiyorum. O raporu hazırlayan arkadaşlarımız, partide görev yapmış kıymetli insanlar.

O dönemin koşullarında hazırlanmış raporun içeriğini tam bilmiyorum. Bu iddialar yargıya intikal etti.

 

KAYNAK: STARGAZETE
YORUMLAR 23
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. chp genel başkanının tarihcesi biraz araştırıldığında ssk batıran genel başkan diye tarihe geçmiş son kaset sıkandalı ile ön plana çıkıp genel başkanlık koltuğu oturturanlar ssk gibin chp nin batışı .için oldugunu ispatlar gibin sarıgül aday yapılmasını yadırgamamak gerek . sarıgul hakkında her gün bir dosya acılacak olsa sanırım gülde yaprak kalmıyacakdır. sarıgül gelişi çok tüaf olmakla beraber gidişi veba hastalığını andıracak şekilde olacak gibi...
    Cevapla
  • Erhan ACUN 10 yıl önce Şikayet Et
    "Kılıçlar çekildi bu bir düello". "Geliyor geliyor Kılıçdaroğlu hem temiz hem dürüst bir insanoğlu" sloganı ile yola çıkan parti artık kendi içerisinde adeta bir çelişki yumağı haline gelmeye başladı. Şimdiki slogan ise "geliyor geliyor Gürsel Tekin Kılıçdaroğlu ve Sarıgülü yolundan çekin"
    Cevapla
  • Doğrucu 10 yıl önce Şikayet Et
    Olay siyasi. Olay chpnin iç siyasi çekişmesi ve baykal despotizimi ile alakalı. O raflarda Abdulalah Gül'ün de dosyası var, eğer oradaki iddiaları %100 doğru sayacaksak 2 kez düşünmeliyiz. Eğer varsa bir yolsuzluk delilleriyle konsun ortaya ve yargıya taşınsın.
    Cevapla
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    Tekin hanı İstanbula belediye başkan adayı olacaktı . Kadıköyde kalabalık bir topluluğun önünde adaylığını açıklamıştı ? bunların hepsi boş lo ?
    Cevapla
  • izzet karadeniz 10 yıl önce Şikayet Et
    CHP NİN UMURUNDAMI YOLSUZLUK. CHP nin kendi partisi içerisnde kimin yolsuzluk yaptığı önemli değildir. Bir parti stratejisi vardır ve startejik hedef her ne olursa olsun AKP nin itibarsızlaştırılıp oy kaybetmesinin amaçlanmasıdır. AKP nin % 1 oy kaybı bile onlar için zaferdir. Yani oy kaybetmeye başlaması zafer gelecek ümitleri ile esasen genel seçimlere bir yolluk hazırlamadır. Bu bir propaganda aracı olarak kullanılacaktır... Özellikle basın CHP li belediye başkanlarının yaptıkları yolsuzluk ve usulsüzlükleri görmezden gelmekte ve bu ytönde çıkan haberleri etkisizleştirmeye çalışmaktadır. Özellikle burjuva kulübü TÜSİAD ın bu konuda büyük çabaları vardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
Bombalı saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı yakalandı