Hüseyin Aygün'ün o sözleri mahkemelik oldu

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün Twitter hesabı üzerinden başörtüsüne yönelik hakeratamiz sözleri mahkemelik oldu.

Hüseyin Aygün'ün o sözleri mahkemelik oldu
Hüseyin Aygün'ün o sözleri mahkemelik oldu
GİRİŞ 30.09.2014 16:28 GÜNCELLEME 30.09.2014 16:30
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4’üncü sınıf öğrencisi olan Sezer Baylan, CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün 26 Eylül tarihinde twitter hesabı üzerinden yazdığı, “Davutoğlu adlı IŞİD sever 9 yaşındaki çocuğa takılan türbana, gençlerin kıyafetine karışmamak lazım demiş.

Beyefendi IŞİD’in kılıçla yaptığını yönetmelikle yapıyor. Irak kafakoparan yoldaşlarına, Türkiye ise senin gibi Seleficilere kalmaz, direniriz kuşkun olmasın. Türbana hiçbir zaman saygı duymadım, asla da duymam, Arap erkek egemenlerinin kadını aşağılama aracıdır türban, Arap erkekleri 7. yüzyılda 9 yaşındaki kızları koynuna alıyordu. Şimdiki Türk IŞİD’çiler 9 yaşındaki çocukları türbana sarıyor, 7. yüzyıldan 21. yüzyıla aynı mantık” sözleri hakkında Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • arif kara 9 yıl önce Şikayet Et
    12 eylül. be herif 12 eylül öncesi olsa ömrü bu kadar uzun olmazdı, bazen o günlerde lazımdı diyor insan.
    Cevapla
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    var mısınız.. musul ve kerküğe karşı işid,ne dersiniz... ne var bunda işte hüseyin aygün kim ise CHP de budur. hiç farkları yoktur. işte agbaba soyadlı mebus.. CHP odur işte..hala bu şaşkınlık niye..kendinizi millete karşı 'aaaa ama biz yanılmışız 'demek için mi algı yaratıyorsunuz.İŞİD TÜRKİYEYE SALDIRMADI.SALDIRIRSA EZER GEÇERİZ .. ANCAK BU İŞİD DÜŞMANLIĞI NEDEN. SÜNNİ DİYE Mİ..AĞBABA ADLI CHPLİ MEBUSUN HABERTURKTEKİ KONUŞMASINA BAKARSANIZ,DÜNYANIN EN TEHLİKELİ ÖRGÜTÜ BU. şu PYD ve PKK falan pek garip kaldı. hani horasan örgütü. meğer yokmuş,amerikan komutanı söyledi.istiyorlar ki, askerimiz PKK yı ve PYD yi korusun,silah versin. İŞİDi vursun.medyaya bakın, artık amerikan uşaklığı mı, alman uşaklığı mı yoksa devlet-i fehimane uşaklığı mı siz karar verin. BUNLAR, 'MUSULU BİZ ALALIM, İŞİDİ TEMİZLİYELİM' DESEK ASLA DERLER..
    Cevapla
  • A.Baki Abid 9 yıl önce Şikayet Et
    Kabızlık. Bir insanda düşünce kabızlığı varsa işte böyle olur. Ey vekil! (kimin vekiliysen), inan ki bu ülkede çok ama çok sırıtıyorsun. İyi bilmiş ol ki, bu ükede her bir evde en az bir başörtülü vardır ve bu hakaretlerin her eve ulaşıyor demektir. Dolayısıyla istemediğin insanların da seni istemediği açıktır. Ama nereye gideceğini bilmiyorum çünkü bu düşünce kabızlığını yaşayan bir ülke de kalmadı.
    Cevapla
  • doğrucu davut 9 yıl önce Şikayet Et
    Acımak. gerekir böylelerine Rabbimin verdiği aklı doğru kullanamadığı için. Rabbim bu adamı da bir an evvel basiret sahibi yapsın.
    Cevapla
  • mubinkoçal 9 yıl önce Şikayet Et
    saygı. her zaman derım musluman halkımız bunlara nasıl destek verıyor ,erifler her ortamda islamla alay ediyor ,dalga geçiyor yine bunlara oy ve destek verıyor ,musluman birisi nasıl din duşmanına oy verır ,bunları okumuyormu duymuyorlarmı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: TBMM'de tarihi hareketlilik, yeni anayasaya mesaisi bugün başlıyor!
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!