Tarhan ve CHP'den Cumhuriyet'e destek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak ve Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, Cumhuriyet'in Ankara Bürosu'nu ziyaret etti.

Tarhan ve CHP'den Cumhuriyet'e destek
Tarhan ve CHP'den Cumhuriyet'e destek
GİRİŞ 14.01.2015 12:54 GÜNCELLEME 14.01.2015 13:05
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Ziyaret sonrası açıklama yapan Tarhan, "Gelişmelerden ötürü geçmiş olsun dileğinde bulunduk. İfade ve basın özgürlüğüne olan desteğimizi ilettik. Bu gelişmelerin demokrasiye ağır bir zarar verdiğini düşünüyorum. İfade özgürlüğünün, basın özgürlüğünün dışarıda buna destek verenlerin içeride de buna destek vermesi gerekiyor. Eylemleri ile destek vermek gerekiyor. Sadece söylem ve yurtdışında ki bir takım davranışlarla değil, uygulamaları ile destek vermek gerekiyor basın özgürlüğüne. Tarihin hiçbir döneminde bu kadar ağır bir baskı hissedilmemişti. Yöneticileri açıklamalarında sorumlu davranmaya davet ediyorum" dedi. 

ERDOĞAN TOPRAK : ÜZÜNTÜ VERİCİ BİR OLAY

Erdoğan Toprak ise "Üzüntü verici bir olay. Provokasyonlara gelmemek lazım, sağduyulu hareket etmek lazım. Türkiye'nin bu tür olaylarda daha sağduyulu hareket etmesi gerekli" şeklinde konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 18
  • VATAN 9 yıl önce Şikayet Et
    başka gidecek yerinizmi var???? ataistler..millete zaten gidemessiniz...
    Cevapla
  • Şakir Can 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP'nin Genlerinde İnanç Yoktur.
    Cevapla
  • hastamısınız siz 9 yıl önce Şikayet Et
    ya provokasyona gelmemk diyorsunuz gazete elinden gelen provokatif hareketi yapmakta sonrada neden biz 1. olamıyoruz diyorsunuz olamazsınız sizde bu avrupa yalakalığı var iken sizden bir cacık olmaz
    Cevapla
  • habil 9 yıl önce Şikayet Et
    siz destek verin bizde desteğimizi sizden esirgiyoruz kusura bakmayın chp ve bu ülkeye yabancı zihniyet.siz ve sizin gibiler tayip erdoğan gibilerden daha çoook çekersiniz.
    Cevapla
  • serdar 9 yıl önce Şikayet Et
    basın özgürlüğü ha. şimdi bir basın sizin hakkınızda birşeyler yazsa yayınlasa basın özgürlüğü diyecekmisiniz? yoksa acaip tepkimi vereceksiniz?işinize gelince özgürlükler var. ama başörtüsüne sakala islama dair bişey olunca özgürlük yok. Bu toprağın üstü kadar altındada hayat var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çapkanlar suç örgütünün lüks yaşamı ortaya çıktı
İsrail'de Güvenlik Kabinesi karıştı: Aşırı sağcı Ben-Gvir'e yumruklu saldırı